Καθαρισμός χώρων και οικοπέδων στον Δήμο Αγίας Παρασκευής
Ποιότητα Ζωής

Καθαρισμός χώρων και οικοπέδων στον Δήμο Αγίας Παρασκευής

Λεπτομερής καθαρισμός και αποψίλωση μεγάλου αριθμού οικοπέδων και άλλων χώρων του Δήμου Αγίας Παρασκευής διενεργήθηκε καθ΄ όλη τη διάρκεια του Αυγούστου με εργολαβία μετά από διαγωνισμό, όπως και με τη σημαντική βοήθεια των υπαλλήλων της Πολιτικής Προστασίας – Πυρασφάλειας.

Έτσι, καθαρίστηκαν, σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου, 40 οικόπεδα ιδιοκτησίας του Δήμου (από 500 τ.μ. έως 3 στρέμματα), το Αθλητικό Κέντρο των 23 στρεμμάτων στα Πευκάκια, η παιδική χαρά της οδού Αγίων Αναργύρων, το Πάρκο της οδού Γραβιάς (που συνελέχθησαν 230 σακούλες με ξερά χόρτα και κλαδιά), το Πάρκο Νεαπόλεως, τα σχολεία 7ο Νηπιαγωγείο, 9ο Δημοτικό, 2ο  και 3ο Λύκειο, η οδός Μεγαλόχαρης και αρκετά άλλα σημεία.

Οι καθαρισμοί χώρων και οικοπέδων της εργολαβίας θα συνεχισθούν την επόμενη εβδομάδα (μεταξύ άλλων το κτήμα Μπέλμπα, στο οποίο έχει γίνει περιμετρικός καθαρισμός από την Υπηρεσία Πρασίνου), με στόχο άλλα περίπου εκατό οικόπεδα ιδιωτών και με χρέωσή τους. Ήδη περίπου τριάντα ιδιοκτήτες προέβησαν με δικές τους ενέργειες στον καθαρισμό του οικοπέδου τους μετά από σύσταση του Δήμου Αγίας Παρασκευής.

Λεπτομερής καθαρισμός πραγματοποιήθηκε επίσης στον Λόφο Τσακού από εργολαβία του Συνδέσμου Προστασίας και Ανάπτυξης του Υμηττού – ΣΠΑΥ.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet