Επικεφαλής της παράταξης Φυσάει Κόντρα στην Αγία Παρασκευή ο Θάνος Ανδρίτσος
Πολιτική

Επικεφαλής της παράταξης Φυσάει Κόντρα στην Αγία Παρασκευή ο Θάνος Ανδρίτσος

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου 2019 στην αίθουσα του δημαρχείου Αγίας Παρασκευής η συνέλευση της δημοτικής κίνησης Φυσάει Κόντρα στην Αγία Παρασκευή.

Κατά τη διάρκεια της συνέλευσης αποφασίστηκε ότι την κίνηση θα εκπροσωπεί ως επικεφαλής ο Θάνος Ανδρίτσος, δημοτικός σύμβουλος Αγίας Παρασκευής, αρχιτέκτονας και μέλος της Πανελλαδικής Αντιπροσωπείας του Συλλόγου Αρχιτεκτόνων (ΣΑΔΑΣ).

Συζητήθηκε η Διακήρυξη που θα αποτυπώνει τη φυσιογνωμία και τις θέσεις της παράταξης, η οποία είναι η εξής, σύμφωνα με την παράταξη:

Το Φυσάει Κόντρα είναι ενωτική δημοτική παρέμβαση που συσπειρώνει τις δυνάμεις της μαχόμενης, ριζοσπαστικής αριστεράς και ανένταχτους αγωνιστές και αγωνίστριες της πόλης μας, θα συνεχίσει να συγκρούεται με τις κεντρικές επιλογές των συστημικών κυβερνήσεων και τις εκφράσεις τους στην Αγία Παρασκευή, θα συμβάλλει από τον δικό της χώρο στη μεγάλη ανάγκη ανασυγκρότησης και αντεπίθεσης του κινήματος. Ενωτική δημοτική παρέμβαση που θα είναι δίπλα στους αγώνες των εργαζομένων, των ανέργων και της νεολαίας, θα πρωτοστατεί στη μάχη κατά του φασισμού, θα δίνει τη δική της πολιτιστική πρόταση απέναντι στη μαζική κουλτούρα του συστήματος. Για την Αγία Παρασκευή που θα αντιστέκεται και θα διεκδικεί, μια πόλη ανοιχτή και δημοκρατική.

Συζητήθηκαν, επίσης, η συγκρότηση των επιτροπών της, ο απολογισμός και ο προγραμματισμός δράσης.

Ξεχωριστή σημασία έχει για την κίνηση η εκδήλωση της Παρασκευής 1η Μαρτίου στο 1ο Δημοτικό Σχολείο για την Παγκόσμια Ημέρα των Γυναικών, τους αγώνες για τα δικαιώματά τους.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet