Εγκαινιάστηκε το εκλογικό κέντρο της Συμμαχίας Πολιτών στη Ν. Ερυθραία
Πολιτική

Εγκαινιάστηκε το εκλογικό κέντρο της Συμμαχίας Πολιτών στη Ν. Ερυθραία

Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στην ομιλία του δημάρχου Κηφισιάς, Γιώργου Θωμάκου, επικεφαλής του συνδυασμού Δύναμη Ελπίδας – Συμμαχία Πολιτών Κηφισιάς – Νέας Ερυθραίας – Εκάλης στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού στη Νέα Ερυθραία το Σάββατο11 Μαΐου 2019.

Μετά τον αγιασμό που τελέστηκε, ο κ. Θωμάκος ενημέρωσε τους συγκεντρωμένους δημότες για τα έργα που πραγματοποιήθηκαν τόσο σε όλον τον Δήμο όσο και συγκεκριμένα στη Νέα Ερυθραία, τονίζοντας ότι «η παρούσα δημοτική αρχή έχει σαφή προσανατολισμό στην ισόρροπη ανάπτυξη όλων των περιοχών του Δήμου Κηφισιάς».

Σε σχετική ανακοίνωσή της η παράταξη επισημαίνει τα εξής:

Πέρα από τα έργα πνοής που έχουν στόχο και όραμα να εισάγουν την Κηφισιά στις πόλεις του μέλλοντος ο κ. Θωμάκος αναφέρθηκε στα έργα που διευκολύνουν την καθημερινότητα των κατοίκων της Νέας Ερυθραίας, όπως η εξασφάλιση ασφαλούς λύσης για το 1ο Δημοτικό Σχολείο και η χρηματοδότηση του από το ΕΣΠΑ, την αναστροφή της τάσης μετατροπής της Νέας Ερυθραίας σε «μπαρούπολη» με θεσμοθέτηση σαφών ορίων όχλησης και δημοτικών κανονισμών εύτακτης λειτουργίας των χώρων δημόσιας εστίασης και ψυχαγωγίας, την ολοκλήρωση της μελέτης του αντιπλημμυρικού δικτύου Κοντοχρήστου, την πρόοδο των εργασιών για το νέο κλειστό γήπεδο και προπονητήριο σε ήδη εξασφαλισμένο οικόπεδο, και την απόφαση δημιουργίας του Αθλητικού Μουσείου Νέας Ερυθραίας.

Ο κ. Θωμάκος έκανε ειδική αναφορά στη διαχείριση του ιστορικού Κοιμητηρίου Νέας Ερυθραίας, καθώς πρόκειται για ένα πολιτιστικό ορόσημο της περιοχής, ενώ ενημέρωσε τους κατοίκους και για τα έργα γειτονιάς που αναβαθμίζουν την ποιότητα ζωής, όπως οι διαρκείς επενδύσεις στο δίκτυο ύδρευσης, η αποπεράτωση και λειτουργία του βρεφονηπιακού σταθμού, η κατάργηση ανώμαλων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων όπως στην οδό Κοραή και αλλού.

Ο παλμός της συγκέντρωσης της Νέας Ερυθραίας αποτελεί σαφώς ένδειξη και παράσταση νίκης στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές και ο δήμαρχος κ. Θωμάκος ευχαρίστησε θερμά τους παρισταμένους για τη συμμετοχή τους στον δημόσιο διάλογο για τον Δήμο Κηφισιάς.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet