Συνεδριάζει το Κοινοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς την 1η Φεβρουαρίου
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτική

Συνεδριάζει το Κοινοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς την 1η Φεβρουαρίου

Συνεδριάζει το Κοινοτικό Συμβούλιο Κηφισιάς τη Δευτέρα 1η Φεβρουαρίου 2016, στις 18:00, στην αίθουσα «Σ. Βόλκος» στο δημαρχείο Κηφισιάς (Διονύσου και Μυρσίνης).

Στην ημερήσια διάταξη θα συζητηθούν τα ακόλουθα θέματα:

  1. Επανυποβολή της αίτησης χορήγηση προέγκρισης άδειας ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος «Επιχείρηση μαζικής εστίασης παρασκευής και προσφοράς πλήρους γεύματος (εστιατόριο)», επί της οδού Φραγκοπούλου αρ. 8 & Εσπέρου στο όνομα Νόβακ Μπάρμπαρα, λόγω λήξης της προθεσμίας και αλλαγής επωνυμίας.
  2. Χορήγηση Άδειας Χρήσης Μουσικών Οργάνων στο κατάστημα που βρίσκεται στην οδό Ιλισίων αρ. 13, στην εταιρεία ΜΠΑΡΜΠΑΛΕΞΗΣ Ε.Ε., με διακριτικό τίτλο «ΜΠΑΡΜΠΑΛΕΞΗΣ».
  3. Χορήγηση Άδειας Χρήσης Μουσικών Οργάνων στο κατάστημα που βρίσκεται στην οδό Κολοκοτρώνη αρ. 21, στην εταιρεία «Alfivar Εστιατόρια ΕΠΕ»με διακριτικό τίτλο «Twenty One 21».
  4. Εκμίσθωση του κυλικείου εντός του Πάρκου Ηρώων Πολυτεχνείου στην Ν. Κηφισιά με την διαδικασία της δημοπρασίας (σύμφωνα με το άρθρ. 192, παρ. 1 του Ν. 3463/06 «Δημοτικός & Κοινοτικός Κώδικας»).
  5. Έγκριση της Τεχνικής Μελέτης με θέμα: «Αυτόματη μπάρα, τοποθετημένη επί του πεζοδρομίου στην οδό Όθωνος, έμπροσθεν χώρου στάθμευσης της οικίας η οποία βρίσκεται στη συμβολή των οδών Διονύσου αρ. 3β και Όθωνος, στο Ο.Τ.79, στην Κηφισιά».
  6. Έγκριση της Τεχνικής Μελέτης με θέμα: «Τοποθέτηση κατακόρυφης σήμανσης (Ρ-2) STOP, επί της οδού Αιγίου, στη συμβολή της με όλες τις κάθετες σ΄ αυτήν οδούς».
  7. Έγκριση της Τεχνικής Μελέτης με θέμα: «Εγκατάσταση προβολικού κατόπτρου στο πεζοδρομίου έναντι της εισόδου ιδιωτικού πάρκινγκ που βρίσκεται επί της Τατοΐου 36 στην Κηφισιά».
  8. Έγκριση της Τεχνικής Μελέτης με θέμα: «Κατασκευή διαβάσεων πεζών έξω από τους παιδικούς – βρεφονηπιακούς σταθμούς και σχολεία του Δήμου Κηφισιάς».
  9. Έγκριση της Τεχνικής Μελέτης με θέμα: «Λήψη μέτρων για την αποφυγή ατυχημάτων στη συμβολή των οδών Χαρ. Τρικούπη και Σαρανταπόρου, στην Κηφισιά».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet