«Η Τοπική Αυτοδιοίκηση συμβάλλει στην προώθηση της Γυναικείας  Επιχειρηματικότητας» από τον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης στις 28/1
Print Friendly, PDF & Email
Επιχειρήσεις – Αγορά

«Η Τοπική Αυτοδιοίκηση συμβάλλει στην προώθηση της Γυναικείας Επιχειρηματικότητας» από τον Δήμο Λυκόβρυσης-Πεύκης στις 28/1

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση συμβάλλει στην προώθηση της Γυναικείας Επιχειρηματικότητας μέσα από την 2η Διαδικτυακή Συνάντηση που διοργανώνει ο Δήμος Λυκόβρυσης-Πεύκης, την Πέμπτη 28 Ιανουαρίου και ώρα 18:25, με πρωτοβουλία του αντιδημάρχου Επιχειρηματικότητας, Παναγιώτη Ιωάννου.

Ειδικότερα, ο κ. Ιωάννου αναφέρει τα εξής με αφορμή την προαναφερθείσα διαδικτυακή συνάντηση:

Η Τοπική Αυτοδιοίκηση μπορεί να υποστηρίξει τις γυναίκες στο επιχειρείν.

Μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα ευνοϊκότερο περιβάλλον, ώστε να προωθήσουμε τη γυναικεία συμμετοχή στη δυναμική ανάπτυξη της οικονομίας. Μπορούμε να βοηθήσουμε τη γυναίκα να διαχειριστεί με αποτελεσματικότητα τον χρόνο της και τις ευθύνες, που προκύπτουν από τους πολλαπλούς ρόλους της.

Το υποσχεθήκαμε προεκλογικά και είμαστε εδώ τώρα για να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη της Γυναικείας Επιχειρηματικότητας στους Δήμους μας.

Έτσι, την Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2021, στις 6:25μ.μ., διαδικτυακά, αφού ο κορωνοϊός δεν βοηθάει σε συναντήσεις με φυσική παρουσία, διοργανώνουμε μέσα από την ιστοσελίδα: http://www.panionannou.com/ τη 2η Διαδικτυακή Συνάντηση στελεχών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης από όλη την Ελλάδα, oργανισμών, φορέων, επιχειρηματιών και ενεργών πολιτών με θέμα «Η Τοπική Αυτοδιοίκηση συμβάλλει στην προώθηση της Γυναικείας Επιχειρηματικότητας».

Την συζήτηση θα συντονίζουν ο αντιδήμαρχος Λυκόβρυσης-Πεύκης κ. Παναγιώτης Ιωάννου και ο αντιδήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ. Μανώλης Ιωαννίδης.

Η συζήτηση είναι ανοιχτή για όλους και θα είναι διαδραστική, με δυνατότητα συμμετοχής του κοινού, που παρακολουθεί την εκδήλωση.

Πέραν από τον ανωτέρω ιστότοπο, θα γίνει μετάδοση και μέσα  από τις ιστοσελίδες:

Οι ομιλητές θα δεχθούν ερωτήσεις από το κοινό οι οποίες σημειώνονται κατά τη συμπλήρωση της σχετικής φόρμας που θα βρείτε στη διάρκεια του live streamming.

Σας περιμένουμε όλες και όλους για να δουλέψουμε μαζί για την δημιουργία ενός φιλικότερου περιβάλλοντος, για την ανάπτυξη και προώθηση της Γυναικείας Επιχειρηματικότητας στους Δήμους μας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet