Η «Ελληνοαγγλική Αγωγή» στηρίζει το Κοινωνικό Παντοπωλείο Λυκόβρυσης – Πεύκης
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Η «Ελληνοαγγλική Αγωγή» στηρίζει το Κοινωνικό Παντοπωλείο Λυκόβρυσης – Πεύκης

Τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης παρέλαβε ο δήμαρχος Τάσος Μαυρίδης από τον διευθυντή των εκπαιδευτηρίων «Ελληνοαγγλική Αγωγή», Χ. Κακαδιάρη, την Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020.

Η «Ελληνοαγγλική Αγωγή», για μια ακόμη χρονιά, με τη στήριξη του συνόλου των μαθητών, των εκπαιδευτικών και των γονέων, συγκέντρωσε μεγάλη ποσότητα τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους ωφελουμένους του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Ο κ. Μαυρίδης δήλωσε σχετικά: «Ευχαρίστησα θερμά τον κ. Κακαδιάρη για τη σταθερή προσφορά της Ελληνοαγγλικής Αγωγής στον Δήμο μας. Ευχαριστούμε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς που με περίσσευμα ψυχής προσφέρουν όλα αυτά τα χρόνια και στηρίζουν τις κοινωνικές μας δημοτικές πολιτικές. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τους εργαζομένους και τους εθελοντές των κοινωνικών μας δομών για την πολύτιμη συνεισφορά τους. Συνεχίζουμε ακόμη ισχυρότεροι με τη στήριξη του ιδιωτικού τομέα και των εθελοντών μας για να καλύψουμε τις ανάγκες των συμπολιτών μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet