Αφιέρωμα στον Μ. Ελευθερίου
Πολιτισμός

Αφιέρωμα στον Μ. Ελευθερίου

Το Σάββατο 1 Φεβρουαρίου στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης, το ΠΕΑΠ, τίμησε τον βραβευμένο από την Ακαδημία Αθηνών ποιητή, στιχουργό και πεζογράφο Μάνο Ελευθερίου. Ένα αφιέρωμα που παρουσίασαν ο υπέροχος μουσικός και τραγουδιστής Λάκης Χαλκιάς, συνοδεία με την εξαιρετική ορχήστρα του Χρήστου Κόκκινου.

Η αρθρόα προσέλευση του κόσμου, που δημιούργησε το αδιαχώρητο στην αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου, ήταν πραγματικά συγκινητική. Με τα παρατεταμένα χειροκροτήματα και τις εκδηλώσεις αγάπης στο τέλος της παράστασης στους πρωταγωνιστές, οι θεατές προσπάθησαν να εκφράσουν την εκτίμησή τους και τον θαυμασμό τους.

Την Κυριακή, 2 Φεβρουαρίου, στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης, το ΠΕΑΠ ολοκλήρωσε το αφιέρωμά του στο ελληνικό τραγούδι με τη νεανική λαϊκή μπάντα του Κώστα Μπαλωμέμου.

Ήταν μια εξαιρετική συνέχεια του Σαββατόβραδου, που ο κόσμος τίμησε γεμίζοντας την αίθουσα του θεάτρου. Μια πανδαισία μουσικής και καλού ελληνικού τραγουδιού, που γέμισε με χρώμα και ήχο τη δύσκολη καθημερινότητά μας.

Οι πολύ καλές φωνές της Αντωνίας Αδαμαντίδου και της Σταυρούλας Χιλιάρχου και η ιδιαίτερη φωνή του κιθαρίστα Βαγγέλη Αντωνίου καθήλωσαν τους θεατές και δικαίως πήραν τα χειροκροτήματα και τα μπράβο του κοινού.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet