Χρήσιμα συμπεράσματα για το περιβάλλον στο έργο «Περιμένοντας τη Βροχή»
Πολιτισμός

Χρήσιμα συμπεράσματα για το περιβάλλον στο έργο «Περιμένοντας τη Βροχή»

Το έργο «Περιμένοντας τη Βροχή» παρουσιάστηκε το Σάββατο 6 και την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2061 στο Δημοτικό Θέατρο Πεύκης από το θεατρικό εργαστήρι «ΘΕΣΠΙΣ» του Ομίλου Unesco Αμαρουσίου.

Βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα του συγγραφέα Μπάμπη Τσικληρόπουλου το έργο προσέλκυσε το ενδιαφέρον εκατοντάδων φίλων του ΠΕΑΠ οι οποίοι παρακολούθησαν την παράσταση και τις δύο ημέρες αποκομίζοντας χρήσιμα συμπεράσματα για την προστασία του περιβάλλοντος.

Η πρόεδρος του ΠΕΑΠ Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη μίλησε για τη νέα δημιουργική συνεργασία, με επίκεντρο το θέατρο, που αναπτύσσει το Νομικό Πρόσωπο με τον ιστορικό Όμιλο Unesco Αμαρουσίου. «Ακολουθώντας πιστά τη φιλοσοφία που έχουμε στο ΠΕΑΠ και συμπυκνώνεται στη φράση: Ο Πολιτισμός δίπλα στον Άνθρωπο», τόνισε η κα Πατούλη, «φιλοδοξούμε μέσα από τις τέσσερις επιλεγμένες θεατρικές παραστάσεις που έχει επιμεληθεί το θεατρικό εργαστήρι του Ομίλου, “ΘΕΣΠΙΣ”, να μεταδοθούν όλα εκείνα τα συναισθήματα, τα μηνύματα και οι γνώσεις που ενεργοποιούν πνευματικά τον θεατή».

Την παράσταση τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Τάσος Μαυρίδης και ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.

Επίσης, το «παρών» έδωσαν πολλοί εκλεκτοί πολίτες του Δήμου, εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης,αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι, πρόεδροι συλλόγων και φορέων του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης καθώς και φίλοι του ΠΕΑΠ οι οποίοι, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΠΕΑΠ, «υποστηρίζουν τα Πολιτιστικά Δρώμενα που λαμβάνουν χώρα στον Δήμο μας και έχουν στο επίκεντρο τον πλουραλισμό και την ελεύθερη έκφραση».

Σχετικά άρθρα

1 Comment

  1. Κωλέτσης Ιωάννης

    Το έργο ‘Περιμένοντας την βροχή το έγραψε και το σκηνοθέτησε η Θεατρολόγος Μαρία Ζούλια βασισμένο στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Μπάμπη Τσικληρόπουλου.Είναι μεγάλη και πρωτόγνωρη παράλειψη να μην αναφέρεται ο δημιουργός και σκηνοθέτης του έργου.Τώρα θα μου πείτε στην Ελλάδα ζούμε ότι θέλουμε γράφουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet