Φάρμακα προσέφερε η Mylan
Επιχειρήσεις – Αγορά

Φάρμακα προσέφερε η Mylan

Περισσότερα από 500 φαρμακευτικά σκευάσματα για την ενίσχυση του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου Αμαρουσίου παρέδωσαν στον δήμαρχο και πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γιώργο Πατούλη, ο γενικός διευθυντής της φαρμακευτικής εταιρείας Mylan Αθανάσιος Ψυλλάκης και ο διευθυντής Πωλήσεων Απόστολος Παπαοικονόμου, σε επίσκεψή τους στο γραφείο του στο δημαρχείο.

Πρόκειται για σκευάσματα για την ανακούφιση παθήσεων του κεντρικού νευρικού συστήματος, καρδιολογικών αλλά και παθολογικών νοσημάτων που παράγει η πολυεθνική αμερικανική εταιρεία Mylan, η μεγαλύτερη αμερικανική εταιρεία στον χώρο των γενοσήμων με παρουσία και στη χώρα μας.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος του ΙΣΑ ευχαρίστησε τους εκπροσώπους της εταιρείας για την ευγενική προσφορά τους ενισχύοντας το Κοινωνικό Φαρμακείο και την προσπάθεια των εθελοντών ιατρών και του προσωπικού του δημοτικού πολυιατρείου για την κάλυψη των φαρμακευτικών αναγκών συμπολιτών μας που αδυνατούν να εξασφαλίσουν την αγωγή τους. «Δεν θέλουμε να υπάρχει κανείς πολίτης στο Μαρούσι που δεν δύναται να λαμβάνει το φάρμακό του. Ως Δήμος στεκόμαστε στο πλευρό του, σύμμαχος της υγείας του και κάθε προσφορά που συμβάλλει στην προσπάθειά μας αυτή είναι πολύτιμη και αξιέπαινη. Ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία Mylan για την πρωτοβουλία που ανέλαβε και θέλουμε το παράδειγμά της να βρει και άλλους μιμητές».

Εκ μέρους της Mylan, ο γενικός διευθυντής της εταιρείας Αθανάσιος Ψυλλάκης, δήλωσε: «Φιλοσοφία της επιχειρηματικής μας δραστηριοποίησης είναι η προσφορά στον άνθρωπο και στην κοινωνία. Στο πλαίσιο αυτό του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης που εφαρμόζουμε, πρωτοβουλίες όπως αυτές που αναλαμβάνει ο δραστήριος σε θέματα υγείας και κοινωνικής αλληλεγγύης Δήμος Αμαρουσίου, αποτελούν πρόσφορο έδαφος για να αποδείξουμε το κοινωνικό μας προφίλ».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet