“Το γαρ πολύ της θλίψεως… κ. Βλάχο”
Πολιτική

“Το γαρ πολύ της θλίψεως… κ. Βλάχο”

Με μία “καυστική” ανακοίνωση απαντά η δημοτική αρχή στον επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΜΑΡΟΥΣΙ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ Κώστα Βλάχο και στα σχόλιά του κατά του έργου της διοίκησης του δημάρχου Γιώργου Πατούλη. Ακολουθεί η σχετική ανακοίνωση:

Ο κ. Κώστας Βλάχος, στην αγωνιώδη προσπάθειά του να πείσει συμπολίτες μας να στηρίξουν την προσπάθεια της οικογένειάς του να επανέλθει στο δημοτικό προσκήνιο, επιδίδεται σε έναν άνευ ουσίας πόλεμο ανακοινώσεων, σε βάρος της Διοίκησης Πατούλη. Δεν θα απαντήσουμε στα όσα γραφικά ισχυρίζεται περί ανυπαρξίας έργου της σημερινής Δημοτικής Αρχής. Μόνον ο κ. Κώστας Βλάχος δεν βλέπει αυτό που βλέπουν όλοι οι συμπολίτες μας. Γι΄ αυτό και εύλογα αναρωτιόμαστε , τι συμβαίνει με τον κ. Βλάχο; Δεν βλέπει καλά ή δεν ζει στην πόλη;

Το έργο της Διοίκησης Πατούλη είναι αδιαμφισβήτητο στην πόλη. Όπως αδιαμφισβήτητη είναι και η προσπάθεια που κατέβαλε ο κ. Κώστας Βλάχος τα προηγούμενα χρόνια, ως σύμβουλος της αντιπολίτευσης, να ακυρώσει και να συκοφαντήσει το έργο αυτό. Γι΄ αυτό και ο συνδυασμός που συμμετείχε γνώρισε εκλογική πανωλεθρία το 2010. Ας συνεχίσει λοιπόν ο κ. Κώστας Βλάχος την ίδια τακτική, να αμφισβητεί αυτό που παραδέχονται όλοι. Με την τακτική αυτή έχει κι αυτός εξασφαλισμένη μια ακόμη εκλογική συντριβή σε λιγότερο από δύο μήνες.

Όσον αφορά τις μειωτικές και υποτιμητικές αναφορές του σε πρόσωπα και υποψήφιους από διάφορους πολιτικούς χώρους και δημοτικές παρατάξεις, που στηρίζουν σήμερα τη Διοίκηση Πατούλη, γνωρίζουμε ότι αυτές οφείλονται στο γεγονός ότι τα πρόσωπα αυτά «έριξαν πόρτα» στον κ. Βλάχο όταν προσπάθησε να τους προσεγγίσει και να ζητήσει την υποστήριξη τους. Δυστυχώς ο κ. Κώστας Βλάχος δεν μπορεί να διαχειριστεί με αξιοπρέπεια την απόρριψη των συμπολιτών μας. Δεν αντέχει την απόρριψη, του προκαλεί θλίψη. Και η θλίψη τον οδηγεί στην παραφροσύνη.

Δεν θα τον ακολουθήσουμε σε αυτόν τον πολιτικό κατήφορο. Αντίθετα, θα επιδιώξουμε στο επόμενο διάστημα να διευρύνουμε ακόμη περισσότερο την ομάδα των υποστηρικτών μας. Θα επιδιώξουμε προβάλλοντας το έργο αλλά και το σχέδιό μας για το μέλλον της πόλης, να δημιουργήσουμε μια νέα ισχυρή κοινωνική και πολιτική πλειοψηφία. Το ενωτικό κάλεσμα της Διοίκησης Πατούλη απευθύνεται σε όλο το Μαρούσι, σε όλες τις υγιείς δυνάμεις της πόλης, πάνω από κόμματα και παρατάξεις. Απευθύνεται στους πολίτες που έχουν κοινές αρχές και αξίες με μας και επιθυμούν να μην πάνε χαμένα όσα με κόπο δημιουργήσαμε μέχρι σήμερα.

Με τη δύναμη της μεγάλης πλειοψηφίας της τοπικής μας κοινωνίας θα δώσουμε στον κ. Κώστα Βλάχο, στον σωστό χρόνο, την κατάλληλα απάντηση.

 

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet