Ομαλά ολοκληρώθηκαν τα rapid tests στον Δήμο Μεταμόρφωσης
Print Friendly, PDF & Email
Κοινωνία

Ομαλά ολοκληρώθηκαν τα rapid tests στον Δήμο Μεταμόρφωσης

Ολοκληρώθηκε ομαλά και με τήρηση των προληπτικών οδηγιών (χρήση μάσκας κ.ά.) η πραγματοποίηση από τον ΕΟΔΥ, σε συνεργασία με τον Δήμο Μεταμόρφωσης, των ελέγχων ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid tests) σε πολίτες της πόλης, όπως ενημερώνει η δημοτική αρχή.

Τον χώρο διεξαγωγής των τεστ (πλατεία Μεταμόρφωσης του Σωτήρος) επισκέφθηκαν ο δήμαρχος Μεταμόρφωσης, Στράτος Σαραούδας, ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Δημόσιας Υγείας, Πάνος Λουσίδης, ο αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Περιβάλλοντος, Στέλιος Σαριδάκης και ο αντιδήμαρχος Καθημερινότητας του Πολίτη, Αδάμ Αδαμίδης.

Η διοίκηση υπενθυμίζει ότι αύριο, Τετάρτη 7/4/2021, οι έλεγχοι συνεχίζονται στο πάρκο Μπιζανίου & Δεκελείας Μεταμόρφωσης (Αγίου Νεκταρίου & Μπιζανίου).

Οι πολίτες οι οποίοι ενδιαφέρονται να κάνουν το τεστ, θα πρέπει να έχουν στείλει προηγουμένως μήνυμα για μετακίνηση 1 στο 13033 και να γνωρίζουν τον ΑΜΚΑ τους, επισημαίνει η δημοτική αρχή, προσθέτοντας ότι στον χώρο που θα διενεργούνται τα τεστ, οι προσερχόμενοι οφείλουν να τηρούν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2021
Powered by Wisenet