Β. Καραβάκος: Στόχος μας η Δημοκρατία και η διαφάνεια στη διαχείριση του Δήμου Μεταμόρφωσης
Πολιτική

Β. Καραβάκος: Στόχος μας η Δημοκρατία και η διαφάνεια στη διαχείριση του Δήμου Μεταμόρφωσης

Δημόσια πρόσκληση προς τους υποψήφιους δημάρχους Μεταμόρφωσης για ανοιχτό debate με απευθείας μετάδοση από τον «Επικοινωνία 94FM» απηύθυνε από το βήμα του δημοτικού ραδιοφώνου Ηρακλείου Αττικής, σε συνέντευξη που παραχώρησε στις «Δημοτικές Διαπλοκές» ο επικεφαλής της παράταξης Συμμαχία Πολιτών για τη Μεταμόρφωση, Βασίλης Καραβάκος.

«Αυτό που μπορούν να μας κατηγορήσουν να μας κατηγορήσουν οι δημότες σε αυτή την πενταετία είναι ότι τους ζαλίσαμε και όχι πως τους θυμηθήκαμε τώρα προεκλογικά» τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Καραβάκος, υπογραμμίζοντας ταυτόχρονα ότι η παράταξή του πραγματοποιήθηκε μέσα στην τρέχουσα δημοτική περίοδο 40 ανοιχτές συγκεντρώσεις και 2 δημόσιους απολογισμούς της δράσης της.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι είναι υπέρ του δημόσιου χαρακτήρα των υπηρεσιών, υπέρ της δημόσιας διαχείρισης των οικονομικών και σαφώς υπέρ των προγραμματικών συνεργασιών προς όφελος των δημοτών, πάντα στη βάση των αρχών και των θέσεων της παράταξής του.

Τέλος, ο Βασίλης Καραβάκος άσκησε δριμύτατη κριτική στη δημοτική αρχή Καρπέτα, καταγγέλλοντας τον ουσιαστικά για ενός ανδρός αρχή και για διαχειριστική ανεπάρκεια σε βασικούς τομείς του δημοτικού έργου.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Βασίλη Καραβάκου στο παρακάτω link:

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet