Για την προσφορά του στο Πεντελικό βραβεύτηκε ο δήμαρχος Πεντέλης
Κοινωνία

Για την προσφορά του στο Πεντελικό βραβεύτηκε ο δήμαρχος Πεντέλης

Για την προσφορά του επί πέντε συνεχείς θητείες στο Πεντελικό ως πρόεδρος του Συνδέσμου Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ) βραβεύτηκε ο δήμαρχος Πεντέλης Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης στη βραδιά βράβευσης φορέων και εθελοντών που στήριξαν το έργο του Συνδέσμου που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014.

Στον χαιρετισμό του ο δήμαρχος Πεντέλης, εξήρε, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το μοντέλο λειτουργίας και τη λειτουργικότητα του Συνδέσμου, δηλώνοντας ότι αυτό θα πρέπει να αποτελέσει «πρότυπο» για τα θέματα πρόληψης άμεσης επέμβασης στην πυροπροστασία.

Ο κ. Στεργίου εξέφρασε την άποψη ότι «υπάρχουν πολλοί νέοι αυτοδιοικητικοί που έχουν βιώσει τον Σύνδεσμο ως μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου ή της εκτελεστικής επιτροπής και μπορούν να προσφέρουν για το μέλλον του Συνδέσμου».

Ο χαιρετισμός του δημάρχου έκλεισε, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση «με την έκφραση της αγάπης και της εκτίμησής του στον εθελοντισμό, ως βασικής δύναμης επίτευξης της αποστολής του Συνδέσμου».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet