Στο ΠΑΚ Χαλανδρίου ο Τάσος Τριανταφύλλου
Αθλητισμός

Στο ΠΑΚ Χαλανδρίου ο Τάσος Τριανταφύλλου

Ένα σπουδαίο αθλητή απέκτησε το τμήμα της Άρσης Βαρών του Πρότυπου Αθλητικού Κέντρου Χαλανδρίου (ΠΑΚ), τον δεύτερο-πρωταθλητή Εφήβων Ευρώπης και κάτοχο των Πανελληνίων Ρεκόρ Παίδων, Τάσο Τριανταφύλλου.

Ο Ηρακλειώτης πρωταθλητής της Άρσης Βαρών, Τάσος Τριανταφύλλου, μετά από έναν σύντομο σταθμό στον ΓΑΣ Πήγασος Κορυδαλλού και προερχόμενος από τον ΟΦΗ, επέλεξε τον Σύλλογο του Χαλανδρίου και τον καταξιωμένο προπονητή του ΠΑΚ Γιάννη Κατσαϊδώνη, να συνεχίσει την πλούσια αθλητική του σταδιοδρομία.

Ένα αυθεντικό ταλέντο και προικισμένος αθλητής, ο Τάσος Τριανταφύλου, συνοδεύεται από ένα βαρύ βιογραφικό γεμάτο αγωνιστικές επιτυχίες, με  σημαντικότερη τη δεύτερη θέση στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Εφήβων της Τενερίφης, το έτος 2007,  όπου στην κατηγορία των 105 κιλών, κατέκτησε τρία αργυρά μετάλλια με επιδόσεις 170 κιλά στο αρασέ, 213 στο επολέ ζετέ και 383 κιλά στο σύνολο.

Επιστέγασμα της αγωνιστικής προσπάθειας του Τάσου Τριανταφύλλου, ήταν η συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου το έτος 2008, που στην κατηγορία των 94 κιλών, σημείωσε επιδόσεις 155 κιλά στο αρασέ, 196 κιλά στο επολέ ζετέ και με 351 κιλά στο σύνολο, κατέκτησε την 15η θέση.

Επί σειρά ετών ο Τάσος Τριανταφύλλου υπήρξε πρωταθλητής Ελλάδος στις κατηγορίες Παίδων, Εφήβων, Νέων Ανδρών και Ανδρών, όπου μέχρι σήμερα και για μια δεκαετία, κατέχει τα Πανελλήνια Ρεκόρ Παίδων, με επιδόσεις 145 κιλά αρασέ, 180 κιλά επολέ ζετέ και 325 κιλά στο σύνολο, στην κατηγορία των 94 κιλών.

Σήμερα ο Τάσος Τριανταφύλλου, εργάζεται σε μεγάλη ιδιωτική επιχείρηση, κατοικεί στον Ωρωπό Αττικής και είναι έγγαμος με την πρωταθλήτρια Ελλάδος της Άρσης Βαρών και αθλήτρια του ΠΑΚ Χαλανδρίου, Ευτυχία Ανανιάδου.

Η διοίκηση του Συλλόγου, καλωσορίζει με ανακοίνωσή της, τον Τάσο «στην αθλητική οικογένεια του ΠΑΚ Χαλανδρίου, τον ευχαριστεί για την απόφαση του να γίνει μέλος της ισχυρής μας Ομάδας και θεωρούμε ότι η παρουσία του στον Σύλλογο μας, είναι ιδιαίτερη τιμή και κοσμεί τον αγωνιστικό αθλητισμό του Χαλανδρίου.

Ευχόμαστε κάθε επιτυχία στον αθλητικό του βίο και δηλώνουμε ότι στο μέτρο των δυνατοτήτων μας, ο Σύλλογος μας θα είναι συμπαραστάτης των προσπαθειών του».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet