Ταπεινωτική ήττα για τη Βραζιλία: 7-1 από τους Γερμανούς
Αθλητισμός

Ταπεινωτική ήττα για τη Βραζιλία: 7-1 από τους Γερμανούς

Η Βραζιλία γνώρισε μία ταπεινωτική ήττα με 7-1 από μία απίστευτα “καλοκουρδισμένη” ποδοσφαιρική μηχανή. Θριαμβεύτρια του πρώτου ημιτελικού η Γερμανία πάει…φουλ για να πάρει το Μουντιάλ 2014, μέσα στη χώρα του Πελέ. Είναι μεγαλύτερη ήττα στην ιστορία της Βραζιλίας! Οι φίλαθλοι στις εξέδρες χειροκροτούν τους Γερμανούς. Η Γερμανία είναι η πρώτη ομάδα που σκοράρει 7 γκολ σε ημιτελικό Μουντιάλ. Μόνες ελπίδες των …ουκ ολίγων αντι-Γερμανών φιλάθλων, ο Αργεντινός Λιονέλ Μέσι και ο Ολλανδός Ρόμπεν. Μία από τις δύο ομάδες, θα περάσει σήμερα το βράδυ στον τελικό και θα αντιμετωπίσει τη γερμανική μηχανή. Για τα εκατομμύρια των Βραζιλιάνων, που το ποδόσφαιρο είναι η ζωή τους, η χθεσινή μέρα ήταν μέρα πένθους…

Η εξέλιξη του αγώνα

90′: ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΗ ΒΡΑΖΙΛΙΑ! 90΄ Ο Όσκαρ με ωραίο σουτ, αφού περνάει έναν αμυντικό βάζει το γκολ της τιμής.

79′: ΕΒΔΟΜΟ ΓΚΟΛ! Ο Σίρλε βρίσκεται σε πλάγια θέση -μέσα στην περιοχή και αριστερά- και μ΄ ένα δυνατό σουτ στέλνει την μπάλα πρώτα στο οριζόντιο δοκάρι και μετά στα δίχτυα!

– 76′ Ο Ντράξλερ περνάει στη θέση του Κεντίρα.

69′: 0-6! Ο Λαμ γυρίζει την μπάλα από δεξιά για τον Σίρλε κι εκείνος -ξανά σε ρυθμούς προπόνησης- στέλνει με κοντινό πλασέ την μπάλα στα δίχτυα!

61′: Ευκαιρία για τη Γερμανία! Μίλερ πιάνει ένα φαλτσαριστό σουτ -λίγο έξω από την περιοχή- αλλά ο Σέζαρ πετάγεται στο δεξί του “παραθυράκι” και αποκρούει.

58′  Αλλαγή για τη Γερμανία. Στη θέση του Κλόζε περνάει ο Σίρλε.

53′ Ο Νόιερ δηλώνει παρών σε δύο σουτ του Παουλίνιο εντός περιοχής, κρατώντας το 5-0

– Ο Φελίπε Σκολάρι έβαλε τον Ραμίρες αντί του Χουλκ και τον Παουλίνιο αντί του Φερναντίνιο. Αλλαγή και για την Γερμανία με τον Μερτεζάκερ αντί του Χούμελς.

Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Η Γερμανία ταπεινώνει την Βραζιλία με 5 γκολ στο πρώτο 30λεπτο του μεγάλου ημιτελικού του Μουντιάλ! Μίλερ, Κλόσε, Κρόος (2) και Κεντίρα “έγραψαν” γκολ για την ομάδα του Λεβ και σαν σε… προπόνηση διαλύουν τα βραζιλιάνικα όνειρα για κούπα μπροστά στο κοινό τους.

0-5: Οι Εζίλ και Κεντίρα παίζουν το “1-2” (με τον πρώτο να βρίσκεται σε θέση οφσάιντ) και ο μέσος της Ρεάλ δεν έχει κανένα πρόβλημα να πλασάρει κι εκείνος με άνεση στα δίχτυα!

0-4: 26: Οι Κεντίρα και Κρος συνεργάζονται και πάλι υπέροχα, φτάνουν για πλάκα στην περιοχή της Βραζιλίας και ο δεύτερος -με χαλαρό πλασέ- συνέχισε το πάρτι των Γερμανών!

0-3: 25: Η μπάλα έφτασε έξω από την περιοχή στον Κρος, εκείνος δεν το σκέφτηκε καθόλου και με φοβερό σουτ στην αριστερή γωνία, κάρφωσε την μπάλα στα δίχτυα!

0-2: 23′: Μετά από υπέροχο συνδυασμό με τον Μίλερ, ο Κλόζε βρέθηκε απέναντι στον Σέζαρ και παρόλο που ο Βραζιλιάνος απέκρουσε το πρώτο πλασέ, πήρε την επαναφορά κι έσπρωξε την μπάλα στην κενή εστία!

0-1: 11′ : Σε εκτέλεση κόρνερ του Σβάινστάιγκερ από δεξιά, ο Μίλερ έμεινε αμαρκάριστος στο πίσω δοκάρι και με απευθείας πλασέ νίκησε τον Σέζαρ!

ΟΙ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ

Για την Βραζιλία: Ζούλιο Σέζαρ, Μαϊκόν, Ντάντε, Λουίς, Μαρσέλο – Γκουστάβο, Φερναντίνιο – Χουλκ, Όσκαρ, Μπερνάρντ – Φρεντ

Για τη Γερμανία: Νόιερ – Λαμ, Χούμελς, Μπόατενγκ, Χέβεντες – Σβαϊνστάιγκερ, Κεντίρα – Μίλερ, Κρόος, Εζίλ – Κλόζε.

Πηγή: bankwars.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet