Ειδικό ερωτηματολόγιο έφτιαξε η ΕΛ.ΑΣ. για τον «δρα θάνατο» – Τις 50 φτάνουν οι καταγγελίες
Κοινωνία

Ειδικό ερωτηματολόγιο έφτιαξε η ΕΛ.ΑΣ. για τον «δρα θάνατο» – Τις 50 φτάνουν οι καταγγελίες

Ειδικό ερωτηματολόγιο για τις υπηρεσίες που λαμβάνουν καταθέσεις για τον 47χρονο «ψευτογιατρό» Νικόλαο Κοντοστάθη δημιούργησαν αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ.

Σε 50 ανέρχονται πλέον οι νέες καταγγελίες για τον 47χρονο «ψευτογιατρό», με τους αξιωματικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων να κρίνουν ως αξιόπιστες περίπου 30.

Ήδη, μάλιστα, από το πρωί της Τετάρτης ξεκίνησε η διαδικασία λήψης καταθέσεων στη ΓΑΔΑ, καθώς επίσης και στην επαρχία. Από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων έχει συσταθεί ειδικό ερωτηματολόγιο για τις αστυνομικές υπηρεσίες της επαρχίας που λαμβάνουν καταθέσεις.

Το βάρος πέφτει στα χρηματικά ποσά που φέρεται να έδωσαν τα θύματα στον 47χρονο, Νικόλαο Κοντοστάθη, καθώς επίσης και στα σκευάσματα που τους χορήγησε ο «ψευτογιατρός». Εάν έχουν κρατήσει κάποια απ’ αυτά θα κληθούν να τα καταθέσουν για να διευκολύνουν το έργο της ΕΛ.ΑΣ.

Σύμφωνα με σχετική ενημέρωση, καθημερινά οι αξιωματικοί της Ασφάλειας θα λαμβάνουν 4 με 5 καταθέσεις πολιτών, ούτως ώστε να υπάρχει χρόνος για αναλυτική εξέταση των καταγγελιών.

Ο 47χρονος, Νικόλαος Κοντοστάθης, εκτός από ογκολόγος που μπορεί να «νικήσει» τον καρκίνο, φέρεται να εμφανίζεται σε θύματα του και με άλλες ιατρικές ειδικότητες.

Μάλιστα, φαίνεται πως σε κάποιες περιπτώσεις τα χρήματα που δόθηκαν ξεπερνούν κάθε φαντασία, αγγίζοντας σε κάποιες περιπτώσεις τις 50-60 χιλιάδες ευρώ.

Τέλος, ο «ψευτογιατρός» φέρεται να είχε απλώσει τα πλοκάμια του και στη Ρόδο, εκμεταλλευόμενος τον ανθρώπινο πόνο και την απελπισία.

Καταγγελία για ακόμα έναν θάνατο

Για ένα νέο θύμα του ψευτογιατρού, μια 35χρονη καρκινοπαθή που τελικά κατέληξε, μίλησε ο δικηγόρος Στέλιος Σούρλας.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο κ. Σούρλας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα», ο «δρ θάνατος», ο οποίος κατηγορείται για το θάνατο τριών ανθρώπων, έπεισε μια 35χρονη καρκινοπαθή και μητέρα δύο παιδιών με καρκίνο στο στήθος να μην ακολουθήσει τον τρίτο κύκλο θεραπείας της.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet