Περιφέρεια Αττικής: Στην τελική ευθεία για την έναρξη των έργων κατασκευής του κλειστού πολυδύναμου αθλητικού κέντρου Ν. Σμύρνης
Print Friendly, PDF & Email
Αθλητισμός

Περιφέρεια Αττικής: Στην τελική ευθεία για την έναρξη των έργων κατασκευής του κλειστού πολυδύναμου αθλητικού κέντρου Ν. Σμύρνης

Ο βαθμός ολοκλήρωσης των διαδικασιών που απαιτούνται προκειμένου να ξεκινήσει άμεσα το έργο κατασκευής του κλειστού πολυδύναμου αθλητικού κέντρου Ν. Σμύρνης, δυναμικότητας 3.500 θέσεων, εξετάστηκε κατά τη σημερινή (25/9) συνάντηση του περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, με τον δήμαρχο Ν. Σμύρνης, Σ. Τζουλάκη, παρουσία υπηρεσιακών στελεχών της Περιφέρειας.

Στη συνάντηση μετείχαν επίσης η αντιπεριφερειάρχης Νοτίου Τομέα, Δ. Νάνου και ο διευθυντής Τεχνικών έργων της Περιφέρειας, Αλ. Καλογερόπουλος.

Κατά τη συζήτηση διαπιστώθηκε πως έχει γίνει μεγάλη πρόοδος στις διαδικασίες που απαιτούνται για την έναρξη των εργασιών, καθώς απομένουν κάποιες τελευταίες εκκρεμότητες προς διευθέτηση, προκειμένου να γίνει η πρόσκληση προς τον ανάδοχο και να ακολουθήσει η υπογραφή της σχετικής σύμβασης, όπως σημειώνει η περιφερειακή αρχή.

«Έχω ζητήσει από τις υπηρεσίες της Περιφέρειας να προχωρήσουν με όσο το δυνατόν γρηγορότερους ρυθμούς στην ολοκλήρωση των σχετικών διαδικασιών, προκειμένου να ξεκινήσει άμεσα το έργο» τόνισε ο κ. Πατούλης και από την πλευρά του ο κ. Τζουλάκης διαβεβαίωσε ότι θα συμβάλλει και αυτός προς αυτήν την κατεύθυνση με όσες ενέργειες απαιτούνται, «όπως έχει κάνει έως σήμερα, για να μην υπάρξει η παραμικρή χρονοτριβή», ευχαριστώντας τον περιφερειάρχη για τη συνεργασία.

Ο περιφερειάρχης διαβεβαίωσε τον δήμαρχο πως πρόκειται για ένα έργο προτεραιότητα για τη διοίκηση της Περιφέρειας, επισημαίνοντας πως δεν θα υπάρξει η παραμικρή καθυστέρηση.

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο κ. Πατούλης επεσήμανε:

«Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για την έναρξη των έργων κατασκευής του κλειστού πολυδύναμου γηπέδου στη Νέα Σμύρνη, ένα σύγχρονο αθλητικό κέντρο που θα είναι “κόσμημα” για την Αττική.

»Οδεύουμε προς την τελική ολοκλήρωση των διαδικασιών που απαιτούνται και σε συνεργασία με τον άξιο δήμαρχο Ν. Σμύρνης, Σ. Τζουλάκη, θα προχωρήσουμε με γρήγορους ρυθμούς, προκειμένου αυτό το έργο να γίνει γρήγορα πραγματικότητα και να το χαίρονται οι πολίτες της Νέας Σμύρνης αλλά και όλης της Αττικής».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet