Συνάντηση περιφερειάρχη Αττικής με τον δήμαρχο Χαϊδαρίου
Print Friendly, PDF & Email
Πολιτική

Συνάντηση περιφερειάρχη Αττικής με τον δήμαρχο Χαϊδαρίου

Η δυνατότητα υλοποίησης αναπτυξιακών έργων στην περιοχή Χαϊδαρίου βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης του περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, με τον δήμαρχο Βαγγέλη Ντηνιακό.

Στο πλαίσιο της συνάντησης ο δήμαρχος ζήτησε τη συνδρομή της Περιφέρειας Αττικής προκειμένου να υλοποιηθούν μια σειρά από έργα και αναπτυξιακές δράσεις στην περιοχή, ενώ αναφέρθηκε και σε συγκεκριμένα έργα τα οποία υλοποιούνται με τη τεχνική και οικονομική συνδρομή της Περιφέρειας Αττικής. Επιπλέον έγινε ειδική αναφορά σε θέματα που αφορούν στην οικονομική βιωσιμότητα του Δήμου.

Μεταξύ άλλων έγινε αναφορά σε τεχνικά και αποχετευτικά έργα, καθώς και σε έργα ασφαλτόστρωσης, ενώ συζητήθηκε το θέμα του Τοπικού Χωρικού Σχεδίου για την περιοχή.

Κατά τη συζήτηση ο κ. Πατούλης επισήμανε ότι στις προτεραιότητες της νέας διοίκησης είναι πρωτοβουλίες και δράσεις που στόχο έχουν την βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών και πρόσθεσε ότι θα συμβάλλει, με κάθε τρόπο προς αυτή την κατεύθυνση. «Ως Περιφέρεια Αττικής θα στηρίξουμε όλους τους δήμους με στόχο την υλοποίηση αναπτυξιακών έργων προς όφελος των πολιτών. Για εμάς η βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα» τόνισε.

Αναφερόμενος στα ζητήματα της οικονομικής βιωσιμότητας του Δήμου Χαϊδαρίου ο κ. Πατούλης υπογράμμισε ότι η Περιφέρεια Αττικής θα είναι συμπαραστάτης του Δήμου και μάλιστα αν χρειαστεί θα συμβάλει ουσιαστικά για να εξευρεθούν λύσεις σε συνεργασία με το υπουργείο Εσωτερικών και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς. 

Ο δήμαρχος Χαϊδαρίου, Β. Ντηνιακός

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2020
Powered by Wisenet