Δωροεπιταγές για αγορά τροφίμων πρόσφερε ο ΣΒΑΠ σε πολίτες που έχουν ανάγκη
Σύνδεσμοι-Φορείς

Δωροεπιταγές για αγορά τροφίμων πρόσφερε ο ΣΒΑΠ σε πολίτες που έχουν ανάγκη

Σε μια πρωτοβουλία κοινωνικής αλληλεγγύης και στήριξης των ευάλωτων κοινωνικά ομάδων των Δήμων – μελών του, ενόψει των ημερών του ΠΑΣΧΑ, ο Σύνδεσμος για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων (ΣΒΑΠ) παρέδωσε δωροεπιταγές για αγορά τροφίμων από μεγάλη αλυσίδα Super Markets.

Όπως αναφέρει ο ΣΒΑΠ, τις δωροεπιταγές παρέλαβαν οι εκπρόσωποι των Κοινωνικών Υπηρεσιών των Δήμων – μελών, οι οποίοι και συνεχάρησαν τον Σύνδεσμο για την πρωτοβουλία του αυτή.

Ο υπεύθυνος προγραμμάτων του Συνδέσμου και πρόεδρος της Ένωσης Δημάρχων Αττικής Παύλος Καμάρας επαίνεσε το «σπουδαίο κοινωνικό έργο», όπως είπε, που επιτελούν οι Δήμοι, κυρίως ττην ιδιαίτερη αυτή περίοδο που ζούμε και δεσμεύθηκε για μια ακόμα ευρύτερη συνεργασία των Κοινωνικών Υπηρεσιών των Δήμων – μελών του Συνδέσμου.

Ο Γιώργος Κουράσης, πρόεδρος του ΣΒΑΠ υπογράμμισε «την ευαισθητοποίηση και απόφαση του Συνδέσμου να αναλάβει κοινωνικές πρωτοβουλίες, όπως αυτή, για τη στήριξη των ευάλωτων κοινωνικά ομάδων, σε συνέχεια παρόμοιας που έγινε τα Χριστούγεννα, παράλληλα με το πολύπλευρο έργο του, για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων».

Από τους Δήμους παρέστησαν στη σχετική εκδήλωση παράδοσης των δωροεπιταγών οι: Πέτρος Κόνιαρης– Δήμου Αμαρουσίου, Ηλίας Μπόζας – Δήμου Βριλησσίων, Ιωάννα Γκέκα – Δήμου Γαλατσίου, Χαρά Δρέττα – Δήμου Ηρακλείου, Ιωάννα Σαλβάνου – Δήμου Κηφισιάς, οι αντιδήμαρχοι Νότα Σοκορέλη και Μαρία Μουρατίδη – Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, Κατερίνα Κουράση – Δήμου Μαρκοπούλου, η αντιδήμαρχος Ελένη Χατζή – Δήμου Ν. Ιωνίας, η αντιδήμαρχος Κλειώ Ανδρέου – Δήμου Παιανίας, Βασιλική Παπαδέλη – Δήμου Παπάγου – Χολαργού, Παύλος Τσιμογιάννης Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού και η αντιδήμαρχος Χαλανδρίου Ευγενία Κατούφα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet