Ολοκληρώθηκε η ημερίδα του ΕΔΔΥΠΠΥ για τα αντιβιοτικά και τα εμβόλια
Σύνδεσμοι-Φορείς

Ολοκληρώθηκε η ημερίδα του ΕΔΔΥΠΠΥ για τα αντιβιοτικά και τα εμβόλια

Με θέμα «Μύθοι & Αλήθειες για τα Αντιβιοτικά & τα εμβόλια» πραγματοποιήθηκε η διαδικτυακή ημερίδα για την ευαισθητοποίηση πολιτών και εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης και Προσχολικής Αγωγής των Δήμων Αγ. Παρασκευής, Αμαρουσίου, Ηρακλείου Αττικής, Μεταμόρφωσης Λυκόβρυσης-Πεύκης και Παπάγου-Χολαργού.

Η Εκστρατεία «Μύθοι και Αλήθειες για τα Αντιβιοτικά και τα Εμβόλια» πραγματοποιείται για 9η συνεχή χρονιά από το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων του ΠΟΥ, με τη συνεργασία της Ελληνικής Εταιρείας Χημειοθεραπείας, και του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών.

Στην Ημερίδα, συμμετείχαν και εκπαιδευτικοί από σχολεία Α/βάθμιας και Β/βάθμιας Εκπαίδευσης που ανήκουν στην περιοχή των Δήμων Αγίας Παρασκευής, Αμαρουσίου, Ηρακλείου Αττικής, Μεταμόρφωσης Λυκόβρυσης – Πεύκης και Παπάγου – Χολαργού.

«Πρωταρχικός μας σκοπός να κατανοήσουν οι δημότες τη σημασία της ορθής χρήσης των αντιβιοτικών και των εμβολίων» σημείωσε σχετικώς με την ημερίδα ο πρόεδρος του ΙΣΑ και περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του ΕΔΔΥΠΠΥ

Η ανακοίνωση του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης για την ημερίδα

Η ανακοίνωση του Δήμου Μεταμόρφωσης για την ημερίδα

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet