Πλήθος κόσμου και ο δήμαρχος ήταν ο “6ος παίκτης” του ΓΣΑΠ
Αθλητισμός

Πλήθος κόσμου και ο δήμαρχος ήταν ο “6ος παίκτης” του ΓΣΑΠ

Η «ΑΓΙΑ» με την εμφάνισή της τη Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου επιβεβαίωσε την ανοδική της πορεία νικώντας τον Προμηθέα Χαλανδρίου με σκορ 70-54. Οι γυναίκες του Γυμναστικού Συλλόγου Αγίας Παρασκευής (ΓΣΑΠ) έπαιξαν όμορφο μπάσκετ, έβγαλαν φάσεις και αιφνιδιασμούς, ήταν πολύ καλές στην άμυνα και δεν άφησαν κανένα περιθώριο στην αντίπαλη ομάδα να διανοηθεί ότι μπορούσε να τις απειλήσει. Μετά από  ένα εκρηκτικό ξεκίνημα (στο 4΄ το σκορ ήταν 13-0), επήλθε μία προσωρινή χαλάρωση και ο Προμηθέας με τέσσερα συνεχόμενα τρίποντα πλησίασε στους 5 πόντους με τη λήξη του α΄ δεκαλέπτου, όμως η ομάδα του ΓΣΑΠ επιβλήθηκε πλήρως και άνοιξε τη διαφορά στο σκορ μέχρι το τελικό 70-54.

Η διοίκηση του Συλλόγου μεταφέρει τα συγχαρητήριά της στους προπονητές και στα κορίτσια, καθώς όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, ουδεμία υστέρησε.

Το γήπεδο ήταν γεμάτο από φιλάθλους, ανάμεσα στους οποίους ήταν και ο δήμαρχος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Σταθόπουλος, ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Γιάννης Σιδέρης και ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Γουργούλης, τους οποίους η διοίκηση του Συλλόγου ευχαριστεί ιδιαίτερα στην ανακοίνωσή της.

Δεκάλεπτα: 21-16,20-11,12-14,17-13

ΓΣΑΠ (Αναγνωστόπουλος, Στρατάκος): Ρεντζεπέρη 7, Γκάνια 2, Χαρίτου 5(1), Τσιαδή 7, Βελούδου 6, Λωσταράκου7, Μαστρογιαννίδου 25(1), Πεσκατζίου 2, Γιουκάκη 9, Μερισιώτη , Κούκη, Λαψάνα.

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ (Βερροιόπουλος, Μανουσάκης): Σολωμού Σ. 13(2), Μπουκίτα 2, Σατρατζέμη 2, Σιδέρη 2, Τριμέρη 9(3), Κεσσέ 4, Σωτηρίου, Νομικού 1, Καλλιώρα 21(2), Σολωμού Δ.

Αναφορικά με τους αγώνες των νεάνιδων, κορασίδων, παγκορασίδων και των μίνι του ΓΣΑΠ:

Παιχνίδι με δυο πρόσωπα ήταν αυτό των νεανίδων του ΓΣΑΠ με την ομάδα της Κηφισιάς. Στο πρώτο ημίχρονο οι δυο ομάδες εμφανίστηκαν ισοδύναμες  με τα  κορίτσια της Αγίας Παρασκευής να δείχνουν αγωνιστικότητα και οργάνωση σε άμυνα και επίθεση και τα λάθη να είναι αισθητά μειωμένα σε σχέση με τους προηγούμενους αγώνες. Δυστυχώς από τις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, η αλλαγή του αντιπάλου σε άμυνα ζώνης αποσυντόνισε την ομάδα την ομάδα του ΓΣΑΠ, η οποία  έδειξε πλήρη  αδυναμία να την αντιμετωπίσει, με αποτέλεσμα να πετύχει μόνο 5 πόντους από βολές σε είκοσι λεπτά αγώνα!  Η άμυνα των νεάνιδων της Αγίας παρέμεινε ικανοποιητική, όμως ο αγώνας κρίθηκε από την επιθετική δυστοκία τους και έληξε με σκορ 40-25 υπέρ της ΑΕΝ.

Δεκάλεπτα: 11-10, 10-10, 10-01, 09-04

ΑΕΝ ΚΗΦΙΣΙΑΣ (Κατρα): Πολίτη 2, Ανεζύρη, Μπαλιούση, Μουστάκα, Καζαντζόγλου 14, Ευαγγέλου, Γάλλου 2, Σακελλαρίου, Γαβριήλ 12(2), Σεργιανίδου 2, Λάζου 4, Παναγιωτοπούλου 4

ΓΣΑΠ (Πλαγιαννάκος): Λαψάνα 9(1), Λούκα, Κανιαδάκη 2, Τραυλού, Κούσινα 2, Σιγιώργη 10, Σταθέλου, Ασημακοπούλου 2, Κούκη,  Μπόλτση, Λαχανά

Μεγάλο βήμα στη μάχη της παραμονής έκαναν οι κορασίδες του ΓΣΑΠ με τη νίκη τους απέναντι στην ομάδα των Άνω Λιοσίων με σκορ ΕΥΝΙΚΟΣ ΓΑΣ – ΓΣΑΠ 48-55. Με μία νίκη στους δύο τελευταίους αγώνες, η ομάδα της Αγάς Παρασκευής εξασφαλίζει και μαθηματικά τη σωτηρία της. Στο αγωνιστικό μέρος, η ομάδα του Εύνικου, προηγήθηκε μόνο στην αρχή της πρώτης περιόδου με σκορ 14-8, αλλά τα κορίτσια του ΓΣΑΠ κατάφεραν με το κλείσιμο της περιόδου να φέρουν το παιχνίδι στα ίσια. Από τη δεύτερη περίοδο και έως το τέλος του παιχνιδιού η ομάδα της Αγίας Παρασκευής ήταν διαρκώς μπροστά στο σκορ. Χαρακτηριστικό του αγώνα ήταν η πολύ πιεστική, στα όρια του φάουλ,σύμφωνα με ανακοίνωση του ΓΣΑΠ, άμυνα του Εύνικου και η πολύ φανατισμένη ατμόσφαιρα στην κερκίδα.

Η διοίκηση του Συλλόγου μεταφέρει τα συγχαρητήριά της στις αθλήτριες και τον προπονητή για τη σπουδαία προσπάθεια. Επόμενος αγώνας το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου 2015, στις 19:30, εντός έδρας με τον Άρη Πετρούπολης.

Δεκάλεπτα: 14-14, 10-15, 12-14, 12-12

ΕΥΝΙΚΟΣ ΓΑΣ (Βέλτσιστας, Ρήγας): Μαύρου, Φτενού, Σιδέρη, Γεροκώστα, Κρεμμύδα, Χαλαβατζή, Πολυχρόνου, Μετσο, Γούλα Φ., Γούλα Π., Γεροντάρη, Πασχοπούλου.

ΓΣΑΠ (Πλαγιαννάκος): Ανδρικοπούλου, Αναγνώστου,  Μαμαλίγκα,  Καρτάκη, Κανιαδάκη, Μπουρδάρα, Κουκή, Λαχανά.

Οι παγκορασίδες του ΓΣΑΠ δεν ξεκίνησαν δυναμικά στο πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα τους με την ομάδα του Α.Ο. ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ με αποτέλεσμα να βρεθούν πίσω στο σκορ. Στο δεύτερο δεκάλεπτο ισορρόπησαν το παιχνίδι, χωρίς όμως να καταφέρουν να μειώσουν την διαφορά. Η ψυχολογία, το πείσμα και η ταχύτητα της ομάδας ανέβηκε  στην τρίτη περίοδο με αποτέλεσμα να φτάσουν πολύ κοντά με το Λαγονήσι (29-27). Στην 4η περίοδο κατάφεραν να περάσουν μπροστά  με 34-37 όμως κάποια μικρά λάθη, άστοχες βολές, αλλά κυρίως η αποβολή των Μπουρδάρα και  Πλώτα με 5 φάουλ οδήγησαν την ομάδα του ΓΣΑΠ στην ήττα με τελικό σκορ 43-39.

Επόμενη αγωνιστική την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015, στις 18:30, στην έδρα του ΓΣΑΠ με αντίπαλο το Μαρκόπουλο.

Δεκάλεπτα: 11-04, 11- 10, 07- 13, 14-10

Α.Ο. ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ (Τσοπανάκη): Μαλκογιάννη, Κερμεκέρη, Φακή, Καραδημήτρη, Πολυμενάκου, Αρμένη, Παγώνη, Αποστόλου, Πασάϊ, Γαλανού,Τσουμάκη,Κυράλη.

ΓΣΑΠ (Χριστοδούλου): Σφήκα, Ανδρικοπούλου, Χονδροπούλου, Πλώτα, Καρτάκη, Μπουρδάρα, Ξηραδάκη, Ζανίκα  Χ., Τσιτρά, Κυρκοπούλου, Κακοσούρη, Βασιλείου.

Καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν τα μίνι του ΓΣΑΠ, ιδιαίτερα στο β΄ ημίχρονο του αγώνα τους με τον ΚΡΟΝΟ ΓΕΡΑΚΑ, παρά την ήττα με σκορ 46-31. Είχαν αγωνιστικότητα και έβγαλαν ωραίες φάσεις.

Μένει ο τελευταίος αγώνας με το Μαρούσι που θα γίνει την Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα τα ΜΙΝΙ του ΓΣΑΠ κατέκτησαν την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα, υπερσκελίζοντας καλές ομάδες όπως το Γαλάτσι, τον Αμύντα και τον Χολαργό και μένοντας πίσω από Γέρακα και Μελίσσια.

Δεκάλεπτα: 12-04, 15-06, 16-10, 03-11.

ΚΡΟΝΟΣ ΓΕΡΑΚΑ (Γεωργακόπουλος): Καραγιάννη, Γιαννακάκου, Λιναρδάτου, Δαμουλάκη, Κυριακάκη, Φλάμπουρα, Λιγνού, Κασιμάτη, Καραγιάννη Ε., Βλάχου.

ΓΣΑΠ (Γιουκάκη): Λούκα, Πλώτα, Κακοσούρη, Κυρκοπούλου, Λαχανά, Σαραντάκου, Ζανίκα Χ., Ζανίκα Κ., Καρτάκη, Ανδρικοπούλου, Κατωμέρη.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet