Πλούσια αγωνιστική δράση το τριήμερο 24 – 26 Οκτωβρίου για τον ΓΣΑΠ
Αθλητισμός

Πλούσια αγωνιστική δράση το τριήμερο 24 – 26 Οκτωβρίου για τον ΓΣΑΠ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015 φιλικοί αγώνες των τμημάτων της Ακαδημίας του ΓΣΑΠ (junior και προμίνι), με τα αντίστοιχα τμήματα του ΚΑΟ Μελισσίων. Μέσα σε ένα ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα, οι μικρές αθλήτριες του Γυμναστικού Συλλόγου Αγίας Παρασκευής έδωσαν τον πρώτο τους αγώνα για τη φετινή χρονιά, το διασκέδασαν και με τη στήριξη των γονέων και φίλων που προσήλθαν μαζικά στο γήπεδο, προσέφεραν σε όλους δύο πολύ όμορφους αγώνες.

Η διοίκηση του ΓΣΑΠ ευχαριστεί με ανακοίνωσή της τη διοίκηση του ΚΑΟ Μελισσίων, την προπονήτρια Κέλυ Καραβέλη και τους γονείς των κοριτσιών που δέχθηκαν την πρόσκλησή της και με φίλαθλο πνεύμα στήριξαν τις προσπάθειες των αθλητριών και των δύο σωματείων.

Η γυναικεία ομάδα του ΓΣΑΠ, τώρα, είχε ένα εύκολο αγωνιστικά απόγευμα την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015, με τον Άρι Καλαμάτας. Ο Άρις μπόρεσε να «κοντράρει» την ομάδα της Αγίας Παρασκευής μόνο στο α΄ δεκάλεπτο. Η τελική διαφορά στο σκορ (37-70) αποδίδει τη διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων. Ο προπονητής του ΓΣΑΠ έδωσε τη δυνατότητα στο δ΄ δεκάλεπτο να πάρουν χρόνο συμμετοχής και οι «μικρές» της ομάδας και θα ήταν όλα όμορφα εάν δεν τραυματιζόταν η Σοφία Καράμπελα σε σύγκρουση με την αντίπαλη αθλήτρια Δήμητρα Πυλιώτη. Οι δύο αθλήτριες μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Καλαμάτας για έλεγχο και παρακολούθηση, όπου δεν διαπιστώθηκαν σοβαρά προβλήματα.

Η διοίκηση του ΓΣΑΠ με ανακοίνωσή της εύχεται περαστικά και στις δύο αθλήτριες και ευχαριστεί τους ανθρώπους του Άρι για το ενδιαφέρον που έδειξαν.

Την επόμενη Κυριακή 1η Νοεμβρίου 2015 οι γυναίκες του ΓΣΑΠ υποδέχονται στο Κοντόπευκο μία από τις φιλόδοξες και αήττητες μέχρι σήμερα ομάδες της Α2, τη ΔΑΦΝΗ Αγίου Δημητρίου.

Δεκάλεπτα: 14-19, 05-13, 06-26, 12-12

ΑΠΣ ΑΡΙΣ (Μπακογιάννης): Βεργινάδη 7, Κουτέλα 9, Σαμιώτη, Θάνου 3, Πυλιώτη, Αντωνογιαννάκη, Μπακετέα 9(1), Παπακωνσταντίνου, Γαλανού 1, Φωτεινάκη 8.

ΓΣΑΠ (Αναγνωστόπουλος, Στρατάκος): Μπουκίτα 4, Κοντογιάννη 5, Χαρίτου 8(2), Τσιαδή 13, Κανιαδάκη 4, Βελούδου, Λωσταράκου 3, Κουκή 4, Καράμπελα, Γιουκάκη 5(1), Καζαντζίδου 14(2), Μερισιώτη 10.

Με νίκη ενάντια στην Ακαδημία 2008 και σκορ 52-33, ξεκίνησε η φετινή προσπάθεια του τμήματος νεανίδων του ΓΣΑΠ στο πρωτάθλημα β΄ κατηγορίας της ΕΣΚΑ.

Τα κορίτσια της Αγίας Παρασκευής αγωνίστηκαν με συγκέντρωση και μαχητικότητα και κατά διαστήματα έπαιξαν ωραίο μπάσκετ, γεμίζοντας μας με αισιοδοξία για τη συνέχεια.

Η διοίκηση του ΓΣΑΠ συγχαίρει τις αθλήτριες, την προπονήτρια και τις εφόρους της ομάδας για όλη τη μέχρι τώρα προσπάθεια και τους εύχεται καλή συνέχεια. Από την ομάδα της Αγίας Παρασκευής απουσίασαν λόγω τραυματισμού οι αθλήτριες Σοφία Καράμπελα και Αφροδίτη Κοκκινοβασίλη. Τους ευχόμαστε καλή ανάρρωση και γρήγορη επάνοδο στην αγωνιστική δράση της ομάδας.

Επόμενος αγώνας για τις νεάνιδες τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015, στις 21:15, στο γήπεδο «Ν. Κακλαμανάκης», με αντίπαλο την ομάδα του Α.Ο. Λαγονησίου.

Δεκάλεπτα: 13 – 11, 17 – 4, 12 – 11, 10 – 7.

ΓΣΑΠ (Αργυρίου): Μαμαλίγκα 2, Λούκα 2, Κούκη Ελ. 4, Σταθέλου 2, Χριστοπούλου 2, Περβανά 5, Κανιαδάκη 9 (1), Λαχανά 4, Κούκη Ειρ. 18, Τραυλού 4.

Ακαδημία 2008 (Σταμούλης): Λιάκου, Μπάλα 3 (1), Ζάμπου, Παπά 6, Βούλγαρη 4, Κετσιτζή 2, Κετσιτζή Α., Σκούρα 4, Σιγούρου 1, Τζιοβάρα 12, Λεβεντούδη 1.

Πρώτη ήττα για την ομάδα των κορασίδων του ΓΣΑΠ, καθώς έχασε με σκορ 73-30 από τον ΜΕΛΑ. Για διάφορους λόγους συγκεντρώθηκαν μόνο εννέα κορίτσια τα οποία προσπάθησαν πολύ, αλλά η αντίπαλη ομάδα αποδείχτηκε πολύ δυνατή αφήνοντας τις κορασίδες της Αγίας Παρασκευής πίσω και στα τέσσερα δεκάλεπτα.

Δεκάλεπτα: 20-07, 27-11, 14-06, 12-06.

ΜΕΛΑΣ (Σκαμπά,Τσιαντούκα): Καπένη, Καβακιώτη, Κοτρώτσιου, Επιτροπούλου, Δαγκλαδά, Κραγκούλη, Ξένου, Ψαρρά, Μανιατάκη.

ΓΣΑΠ (Χριστοδούλου): Χονδροπούλου, Αναγνώστου, Πλώτα, Χριστοδούλου, Σφήκα, Ξηραδάκη, Ζανίκα, Χριστοπούλου, Κυρκοπούλου.

Με βαριά ήττα ξεκίνησαν το τουρνουά μίνι της ΕΣΚΑ τα μίνι της Αγίας Παρασκευής, καθώς έχασαν με σκορ 76-17 από τον Κρόνο Γέρακα. Η νεοσύστατη ομάδα του ΓΣΑΠ από την αρχή δεν μπόρεσε να ακολουθήσει την αντίπαλό της, με αποτέλεσμα η απογοήτευση να μην τις αφήσει να δείξουν τις δυνατότητές τους.

Από την ομάδα του ΓΣΑΠ απουσίασε λόγω τραυματισμού η αθλήτρια Αθηναΐς Κακοσούρη, στην οποία η διοίκηση εύχεται καλή ανάρρωση και γρήγορη επάνοδο στις αγωνιστικές δράσεις της ομάδας.

Επόμενος αγώνας για τα μίνι, με καλύτερη ψυχολογία, την Κυριακή 1η Νοεμβρίου 2015, στις 15:20, στο Κοντόπευκο, με αντίπαλο την ομάδα του ΓΑΣ Καλυβίων Θορ..

Δεκάλεπτα: 25-2, 21-4, 16-0, 14-11.

Κρόνος Γέρακα (Γεωργακόπουλος): Ανδρικοπούλου, Γιαννακάκου, Καπετανάκου, Λιναρδάτου, Κυριακάκη, Αρζανίτη, Παναγιωταρά, Κασιμάτη, Δαμουλάκη, Ανδρονικίδη.

ΓΣΑΠ (Χριστοδούλου): Γιαννακού, Ζανίκα, Φυρίγου, Κωλέτση, Χριστοπούλου, Λαχανά, Λούκα, Κυρκοπούλου, Μηνδρινού, Καρακατσάνη, Μαΐστρου.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet