Χωρίς οικονομική ενίσχυση του ΓΣΑΠ το κόστος συμμετοχής στη συνεστίαση
Αθλητισμός

Χωρίς οικονομική ενίσχυση του ΓΣΑΠ το κόστος συμμετοχής στη συνεστίαση

Εκτιμώντας τη δύσκολη οικονομική κατάσταση, ο Γυμναστικός Σύλλογος Αγίας Παρασκευής – ΓΣΑΠ δεν συμπεριλαμβάνει οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου στο κόστος συμμετοχής στη συνεστίασή του που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 5 Μαρτίου 2016.

Ως εκ τούτου το κόστος συμμετοχής στη συνεστίαση είναι ακριβώς το κόστος του μενού που προσφέρει η ταβέρνα στην οποία θα πραγματοποιηθεί η συνεστίαση, όπως αναφέρεται στην ακόλουθη ανακοίνωση του Συλλόγου:

Το Δ.Σ. του ΓΣΑΠ σας καλεί στην ετήσια συνεστίασή μας που θα γίνει στο κέντρο «Χρήστος» (Δουκίσσης Πλακεντίας 34) με αποκλειστικό σκοπό να διασκεδάσουμε εμείς και τα παιδιά μας, να γνωριστούμε καλύτερα και να αναπτύξουμε τις φιλικές μας σχέσεις, στα πλαίσια της αθλητικής μας οικογένειας, μαζί με την ομάδα γυναικών και τους προπονητές μας.

Το Δ.Σ. εκτιμώντας τη δύσκολη οικονομική κατάσταση που όλοι μας βιώνουμε και για να διευκολυνθεί η προσέλευση των φίλων μας, δεν συμπεριλαμβάνει στους σκοπούς της συνεστίασης την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου, το κόστος δηλαδή της προσέλευσης είναι ακριβώς το κόστος του μενού που προσφέρει η ταβέρνα «Χρήστος» μαζί με τη μουσική.

Για το Δ.Σ.

Ο πρόεδρος                                             Η γραμματέας

Γιώργος Καράμπελας                Μαρία Κουβούση

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet