Επίσκεψη μαθητών & καθηγητών του ΕΠΑΛ Αγ. Παρασκευής στον δήμαρχο
Κοινωνία

Επίσκεψη μαθητών & καθηγητών του ΕΠΑΛ Αγ. Παρασκευής στον δήμαρχο

Τον δήμαρχο Αγ. Παρασκευής, Γιάννη Σταθόπουλο, επισκέφθηκαν την Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018 μαθητές και καθηγητές του Επαγγελματικού Λυκείου (ΕΠΑΛ) της πόλης μαζί με τον διευθυντή τους, Κων. Ντάβο.

Οι μαθητές πρόσφεραν στον δήμαρχο αντίγραφο έργου τους από το πρόγραμμα «Προετοιμάζοντας τη Μετάβαση» και αντικείμενο τη νέα εποχή με τη μεταφορά του σχολείου, τον Σεπτέμβριο, από το σημερινό ενοικιαζόμενο κτήριο της οδού Αιτωλίας στο υπερσύγχρονο σχολείο 11.000 τ.μ. με όλες τις απαραίτητες υποδομές (εργαστήρια, θέατρο 425 θέσεων, υπόγεια πάρκινγκ, γήπεδο μπάσκετ – βόλεϊ φυτεύσεις πρασίνου, πέργκολες κ.λπ.) των οδών Λυκείου, Παπαφλέσσα και Διγενή, πρ. Μπαρμπίκα. Ο δήμαρχος τους ευχαρίστησε για την επίσκεψη και το δώρο και τους διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος Αγίας Παρασκευής θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό τους.

Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της η διοίκηση του Δήμου Αγίας Παρασκευής, «το συγκεκριμένο κτήριο παρέμενε ημιτελές από 2008 έως το 2017 που ξεκίνησε το νέο έργο αποπεράτωσής του από τις “Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.”,  μετά από συνεχείς επισκέψεις και πίεση της δημοτικής Αρχής και με τη συμβολή της πρ. Προέδρου των ΚΤ.ΥΠ., Ι. Κοντούλη».

Στη συζήτηση οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί μίλησαν για τα σχέδια τους στο νέο κτήριο, ενώ ο  αντιδήμαρχος Παιδείας, Παν. Γκόνης, και ο πρόεδρος της Β/βάθμιας Σχολικής Επιτροπής, Βασ. Τραυλός, που μετείχαν στη συνάντηση, τους ενημέρωσαν για την πορεία ολοκλήρωσης των εργασιών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet