Δράση για μια Άλλη Πόλη: Μια πρόταση για συνολική λύση του προβλήματος στο ΤΥΠΕΤ στα Βριλήσσια
Κοινωνία

Δράση για μια Άλλη Πόλη: Μια πρόταση για συνολική λύση του προβλήματος στο ΤΥΠΕΤ στα Βριλήσσια

Στα προβλήματα που αφορούν την κατάσταση του τεχνικού εξοπλισμού του κτηρίου στο ΤΥΠΕΤ στα Βριλήσσια, αλλά και θέματα καθαριότητας του χώρου, τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά, αναδεικνύει για άλλη μια φορά η Κίνηση Δημοτών Βριλησσίων Δράση για μια Άλλη Πόλη.

Όπως σημειώνει, εδών και εννέα χρόνια η δημοτική αρχή έχει παραχωρήσει το ΤΥΠΕΤ για χρήση στο Cine-Δράση, κάθε Πέμπτη, για τους μήνες από τον Σεπτέμβριο μέχρι τον Ιούνιο. Σε αυτήν την περίοδο η Κίνηση έχει απευθυνθεί επανειλημμένως προς τη διοίκηση του Δήμου αναφέροντας τα προαναφερόμενα προβλήματα, που ωστόσο παραμένουν άλυτα.

«Δεν κάνουμε προεκλογική πολιτική. Αναγνωρίζουμε ότι κάθε φορά που προκύπτει πρόβλημα, δεν υπάρχει άρνηση να λυθεί. Αντίθετα, υπάρχει θετική στάση από τους αρμόδιους του Αθλητικού & Πολιτιστικού Οργανισμού και από τον ίδιο τον δήμαρχο. Αλλά παρ’ όλα αυτά το πρόβλημα δεν λύνεται! Επειδή αντιμετωπίζεται με ημίμετρα!» τονίζει η Δράση και την ίδια στιγμή καταθέτει τις δικές της προτάσεις προκειμένου, που -όπως υποστηρίζει- θα έχει πολλαπλό όφελος, αφού «οι συνδημότες μας που αγαπούν το σινεμά θα μπορούν να το απολαμβάνουν ποιοτικά, αυτοί που παρακολουθούν τις εκδηλώσεις θα μπορούν να τις ευχαριστηθούν, ενώ η εικόνα του προαστίου θα βελτιωθεί σημαντικά, καθώς ο χώρος έχει καθημερινά δεκάδες ή και εκατοντάδες επισκέπτες».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet