Επιστροφή στις νίκες για το Ηράκλειο
Αθλητισμός

Επιστροφή στις νίκες για το Ηράκλειο

Μετά από δύο αγωνιστικές, επέστρεψαν τα χαμόγελα στο συγκρότημα του Γιώργου Τσαμόπουλου, το οποίο κατάφερε να πάρει το «τρίποντο» στην τέταρτη αγωνιστική του 1ου ομίλου της Α΄ ΕΠΣΑ, νικώντας εντός έδρας με 1-0 τη Γλυφάδα.

Το γκολ για τους γηπεδούχους ήρθε στο 62΄ με κεφαλιά του Λαγού, ο οποίος είχε μπει στο παιχνίδι τέσσερα λεπτά νωρίτερα, ενώ η ομάδα από το 80΄ και μετά αναγκάστηκε να παίζει με 10 παίκτες λόγω αποβολής (δεύτερη κίτρινη κάρτα) του Ψαρρή. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι δεν κατάφεραν να εκμεταλλευθούν την αριθμητική υπεροχή τους κι έτσι οι «Ηρακλειώτες» πήραν την πολύτιμη νίκη, που τους φέρνει στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα (7 βαθμοί), μαζί με την Πεύκη και τον Ήφαιστο Περιστερίου.

Ηράκλειο (Γιώργος Τσαμόπουλος): Μάκρης, Μέρτκολα, Κατσούλης, Αναγνωστόπουλος, Φερεντίνος, Ψαρρής, Καριατλής, Δήμας (58΄ Λαγός), Σπυριδάκης (46΄ Σαντριά), Καφετζής (79΄ Φίλος), Καραχάλιος.

Γλυφάδα (Νίκος Κωτσοβός): Φούνας, Καρανικόλας, Θ. Αβάσταγος (70΄ Α. Κωτσοβός), Ν. Αβάσταγος, Παπαχριστόπουλος, Φινέτης, Μητρος (46΄ Βλαβιανός), Τζ. Κωτσοβός, Αντόνιο, Δ. Κωτσοβός (70΄ Νικολάου), Κατσαδούρος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet