Η «πρώτη» της Κηφισιάς με δεσμεύσεις για μία καλή μπασκετική χρονιά
Αθλητισμός

Η «πρώτη» της Κηφισιάς με δεσμεύσεις για μία καλή μπασκετική χρονιά

Με στόχο την καθιέρωση της στα σαλόνια της Α1 πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γήπεδο του Ζηρινείου το απόγευμα της Δευτέρας 24 Αυγούστου 2015 η «πρώτη» της ΚΑΕ Κηφισιά. Παρουσία της διοίκησης, του δημάρχου Κηφισιάς Γιώργου Θωμάκου, του δημοτικού συμβούλου και υπεύθυνου Αθλητισμού του Δήμου Κηφισιάς Αχιλλέα Κουρέπη και του προέδρου της Ερασιτεχνικής Ομάδας ΑΕΝΚ Κώστα Κατσαμπάνη νέοι και παλαιοί παίκτες της ομάδας εισήλθαν δυναμικά στις απαιτήσεις της νέας σεζόν της Basket League Σκρατς.

Στη διάθεση του προπονητή Ηλία Παπαθεοδώρου μεταξύ άλλων ετέθησαν οι Νίκος Γκίκας, Λεωνίδας Κασελάκης, Γιώργος Διαμαντάκος, Chad Frazier, Λίνος Χρυσικόπουλος, Γιάννης Χατζηνικόλας, Αντρέας Χατζηνικόλας και Dustin Hogue. Στην προπόνηση συμμετείχαν κι άλλοι υποψήφιοι προς ένταξη στην ομάδα παίκτες.

Στο περιθώριο της προπόνησης ο πρόεδρος Γιώργος Βαγενάς και ο αντιπρόεδρος Χάρης Ντιγριντάκης μιλώντας στους παίκτες επεσήμαναν τα παρακάτω:

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Κηφισιά Γιώργος Βαγενάς δήλωσε ότι «Η Κηφισιά είναι μια οικογένεια. Έχει μικρή παρουσία στην Α1 αλλά έχει πολλά χρόνια στις μικρές κατηγορίες και έχει γράψει ήδη τη δική της ιστορία. Αυτήν ακριβώς την ιστορία καλούνται να τιμήσουν και οι παίκτες της ομάδας. Οι περισσότεροι είναι νεαροί σε ηλικία και έχουν μεγάλα περιθώρια για μια σημαντική καριέρα. Περιμένουμε από τους παίκτες να τα δίνουν όλα στην προπόνηση και στους αγώνες. Θέλουμε να έχουν καλή συμπεριφορά και ήθος και από την πλευρά της η διοίκηση θα κάνει τα πάντα για να ασχολούνται μόνο με το αγωνιστικό κομμάτι».

Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Κηφισιά Χάρης Ντιγριντάκης σημείωσε ότι «Μπορεί η ομάδα να είναι νεανική σε σχέση με προηγούμενες χρονιές αλλά οι παίκτες χαρακτηρίζονται από ωριμότητα, κάτι που ελπίζουμε να φανεί και στο γήπεδο. Η οικογένεια της ΚΑΕ Κηφισιά αποτελεί παρακαταθήκη και ασφαλές περιβάλλον για έναν παίκτη που θέλει να κάνει ένα σημαντικό βήμα στην καριέρα του».

Ο προπονητής της ομάδας Ηλίας Παπαθεοδώρου κατά την έναρξη της πρώτης προπόνησης μιλώντας στους παίκτες τόνισε ότι «Έχουν πολύ δρόμο και σκληρή δουλειά μπροστά τους για να καταφέρουν να γίνουν μια οικογένεια, μια ομάδα και να πετύχουν βάζοντας μικρούς και ρεαλιστικούς στόχους». Στόχος της ομάδας σύμφωνα με τον προπονητή είναι «η σωτηρία στην Α1 κατηγορία σε πρώτη φάση, το καλό μπάσκετ και τα καλά αποτελέσματα που θα βοηθήσουν την ομάδα να δει κάποια στιγμή διαφορετικά τη θέση της στο πρωτάθλημα».

Στην πρεμιέρα της Κηφισιάς παραβρέθηκε ο δήμαρχος της πόλης Γιώργος Θωμάκος, ο οποίος συμπαραστέκεται εμπράκτως στην προσπάθεια της ομάδας. Αναφερόμενος στην πρεμιέρα της ΚΑΕ Κηφισιά τόνισε ότι «Χαρούμενη ημέρα για τον Δήμο μας και για την πόλη μας. Η πρώτη προπόνηση της ΚΑΕ Κηφισιά που εκπροσωπεί τον Δήμο μας για τρίτη χρονιά στην Α1 κατηγορία είναι ενισχυμένη με νέους ηλικιακά παίκτες και με περισσότερες επιλογές Ελλήνων παικτών καθώς και με το καταξιωμένο πανελληνίως προπονητικό τιμ που κατέκτησε το Χρυσό στο Ευρωμπάσκετ των Εφήβων. Με τη συνεχή στήριξη του Δήμου και φυσικά των φιλάθλων θα καμαρώσουμε την ομάδα μας και θα απολαύσουμε μπάσκετ υψηλού επιπέδου την επόμενη αγωνιστική περίοδο».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet