Με επιτυχία διεξήχθη η τελική φάση του διασχολικού πρωταθλήματος «Δροσίνεια»
Αθλητισμός

Με επιτυχία διεξήχθη η τελική φάση του διασχολικού πρωταθλήματος «Δροσίνεια»

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη η τελική φάση του διασχολικού πρωταθλήματος του Δήμου Κηφισιάς «Δροσίνεια» την Κυριακή 14 Μαΐου 2017 στο Ζηρίνειο Στάδιο Κηφισιάς.

Πρόκειται για ένα πρωτάθλημα που πλέον έχει γίνει θεσμός για τη μαθητική κοινότητα, με μεγάλη συμμετοχή από μαθητές και μαθήτριες από τα σχολεία του Δήμου Κηφισιάς.

Γονείς, εκπαιδευτικοί και πλήθος κόσμου αντάμειψαν τους μικρούς μαθητές με ένα ζεστό χειροκρότημα, αφού έτσι κι αλλιώς η πεμπτουσία αυτών των αγώνων είναι η χαρά της συμμετοχής. Τα παιδιά που εκπροσώπησαν τα Δημοτικά Σχολεία αγωνίστηκαν στα αθλήματα του βόλεϊ, του μπάσκετ, του ποδοσφαίρου, όπως και του στίβου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος, ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Δημήτριος Βικέλας», Αχιλλέας Κουρέπης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Χρήστος Καλός και Γεώργιος Σκορδίλης, καθώς και ο πρόεδρος του τμήματος βόλεϊ του Πανερυθραϊκού Α.Σ., Ιωάννης Κουνέλας. Παρόντες, επίσης, στην εκδήλωση ήταν η διευθύντρια του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κηφισιάς, κα Αλεξανδρή, του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κηφισιάς, κ. Κοθώνας, ο διευθυντής του 7ου Δημοτικού Σχολείου Κηφισιάς, κ. Κορδονούρης, ο υποδιευθυντής του 4ου Δημοτικού Σχολείου Κηφισιάς, κ. Παπαγεωργίου, ο διευθυντής του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ν. Ερυθραία, κ. Μεριχωβίτης, καθώς και πλήθος καθηγητών Φυσικής Αγωγής των σχολείων.

Ξεχωριστή στιγμή στην εκδήλωση ήταν όταν ο υπεύθυνος της διοργάνωσης κ. Παναγιώτης Πάλλης διάβασε στους μαθητές στίχους, αφιερωμένους στο παιδί, του Κηφισιώτη ποιητή Γεώργιου Δροσίνη, προς τιμήν του οποίου η διοργάνωση αυτή έχει γίνει πλέον θεσμός.

Ο Δήμος δίνει ραντεβού την επόμενη σχολική χρονιά για τα «19α Δροσίνεια», με μότο των συγκεκριμένων μαθητικών αγώνων το «άξια νίκη, η συμμετοχή».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet