Δήμος Μπροστά+: Τώρα ξεκινάμε
Πολιτική

Δήμος Μπροστά+: Τώρα ξεκινάμε

«Τώρα ξεκινάμε» τονίζει η παράταξη Δήμος Μπροστά+, μετά τα αποτελέσματα του β΄ γύρου των δημοτικών εκλογών.

Υπενθυμίζουμε ότι ο επικεφαλής της παράταξης, Μάριος Ψυχάλης, «αντιμετώπισε» τον νυν δήμαρχο Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσο Μαυρίδη, στον β΄ γύρο των δημοτικών εκλογών και έλαβε ποσοστό 44,49%.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της παράταξης:

Τώρα ξεκινάμε! Ευχαριστούμε όλες και όλους του δημότες που πίστεψαν σε εμάς και μας εμπιστεύτηκαν την πρώτη και τη δεύτερη Κυριακή. Δεσμευόμαστε σε όσους δεν επέλεξαν τον συνδυασμό μας ότι θα βρισκόμαστε όπου μας ζητηθεί, διότι είμαστε εδώ για όλους. Από σήμερα είμαστε η φωνή από τη φωνή τους και η δύναμη από τη δύναμή τους.

Ένα προσωπικό ευχαριστώ από τον Μάριο Ψυχάλη σε όλους τους εθελοντές που κράτησαν ζωντανή την παράταξη καθ΄όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, διότι χωρίς τους εθελοντές δεν θα πετυχαίναμε τόσα, αλλά και στους υποψήφιους συμβούλους που με τη βοήθειά τους στείλαμε το μήνυμα του συνδυασμού μας σε κάθε γειτονιά.

Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο. Οι πολίτες, οι δημότες, οι φορείς και οι επιχειρήσεις έχουν ανάγκες. Στεκόμαστε δίπλα τους, προτείνουμε, αξιολογούμε, δημιουργούμε και πάμε τον Δήμο Μπροστά+.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet