Συνάντηση προγραμματισμού με τους καθηγητές του ΠΕΑΠ είχε η Μ. Πατούλη
Αθλητισμός

Συνάντηση προγραμματισμού με τους καθηγητές του ΠΕΑΠ είχε η Μ. Πατούλη

Με στόχο τον εποικοδομητικό διάλογο και τον συντονισμό ενόψει της νέας δημιουργικής χρονιάς με τη λειτουργία των αθλητικών, καλλιτεχνικών και πολιτιστικών τμημάτων του ΠΕΑΠ η πρόεδρος του ΝΠΔΔ Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη συναντήθηκε με τους καθηγητές των προγραμμάτων την Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015, στην αίθουσα «Μανώλης Αναγνωστάκης». Στη συνάντηση παραβρέθηκε και ο αντιπρόεδρος του ΠΕΑΠ, υπεύθυνος για τα Αθλητικά, Γιώργος Καρύμπας.

Οι καθηγητές συνομίλησαν με την κα Πατούλη για όλα τα ζητήματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων τους, έθεσαν νέους στόχους για την περίοδο 2015-2016 με καλλιτεχνική και δημιουργική έμπνευση, έτσι ώστε, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «Αθλητισμός και Πολιτισμός, ως βασικοί πυλώνες αξιών, να μπορούν να μετατρέψουν τη δύσκολη καθημερινότητα που βιώνουμε όλοι σε μια νέα πραγματικότητα κοινωνικής Αλληλεγγύης, Ανθρωπισμού και Προσφοράς».

Η πρόεδρος του ΠΕΑΠ ευχαρίστησε την καθεμία και τον καθένα ξεχωριστά για την προσφορά του και το μεράκι με το οποίο αγκαλιάζουν την κοινή συλλογική προσπάθεια, ενώ τόνισε ότι «η διοίκηση βρίσκεται δίπλα τους και θα στηρίζει με ότι μέσο διαθέτει, τις απαιτήσεις και τις ανάγκες που προκύπτουν». Ταυτόχρονα η κα Πατούλη επεσήμανε ότι «Με όχημα την τέχνη και τον αθλητισμό φιλοδοξούμε να ενισχύουμε την ανθρώπινη επικοινωνία και τη συλλογικότητα, καθιστώντας τον καθένα από εσάς συμμέτοχο στη μεγάλη οικογένεια του ΠΕΑΠ».

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet