Προσφορά φαρμάκων από τη MEDIHELM
Επιχειρήσεις – Αγορά

Προσφορά φαρμάκων από τη MEDIHELM

O Δήμος Αμαρουσίου ευχαριστεί θερμά, με ανακοίνωσή του, την εταιρεία MEDIHELM για τη σημαντική προσφορά της σε φαρμακευτικό υλικό για την ενίσχυση του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου. Την ενέργεια πραγματοποίησε με την ευκαιρία της συμπλήρωσης ενός έτους από την έναρξη της πρωτοβουλίας κοινωνικής προσφοράς «Όλοι μαζί μπορούμε» που υλοποιεί ο ραδιοτηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΪ με τη συμμετοχή του Δήμου.

Με την ευκαιρία της παράδοσης των φαρμάκων, ο δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης, ευχαρίστησε θερμά την εταιρεία για την πρωτοβουλία υποστήριξης του έργου του Κοινωνικού Φαρμακείου του Δήμου αλλά και των συμπολιτών μας που μέσα από αυτό μπορούν να εξασφαλίσουν τη φαρμακευτική τους αγωγή.

Παραδίδοντας τα φάρμακα στο Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου, ο εκπρόσωπος της εταιρείας Γιάννης Δημητρακόπουλος, συνεχάρη τον δήμαρχο Αμαρουσίου Γ. Πατούλη, για το κοινωνικό του έργο που, σύμφωνα με την ανακοίνωση, αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση, σημειώνοντας ότι η εταιρεία θα συνεχίσει να βρίσκεται κοντά στον Δήμο αναλαμβάνοντας ανάλογες ενέργειες και στο μέλλον.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet