Με τον Σύλλογο Ψαλιδίου γιόρτασε την Τσικνοπέμπτη ο δήμαρχος
Κοινωνία

Με τον Σύλλογο Ψαλιδίου γιόρτασε την Τσικνοπέμπτη ο δήμαρχος

Στο αποκριάτικο γλέντι που διοργάνωσε ο Εξωραϊστικός και Εκπολιτιστικός Σύλλογος  Ψαλιδίου «Ζωοδόχος Πηγή» με την ευκαιρία της Τσικνοπέμπτης, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης με την οικογένεια του.

Ο δήμαρχος αντάλλαξε ευχές με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου, τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου για τις εορτές της Αποκριάς και δέχθηκε τις ευχαριστίες του προέδρου Δημήτρη Θεοχάρη για την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξη στο έργο του Συλλόγου.

Οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν μία ξεχωριστή μουσική βραδιά με τον Γιώργο Υδραίο και την ορχήστρα του, καθώς και εκλεκτούς μεζέδες και άφθονο κρασί.

Την αποκριάτικη γιορτή διάνθισε το Τμήμα Παραδοσιακών Χορών του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού με δάσκαλο τον Γιώργο Φραγκάκη που μαζί με τους παριστάμενους χόρεψαν και διασκέδασαν μέχρι αργά το βράδυ.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν επίσης η αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Αθλητισμού Ρένα Χαλιώτη, ο αντιδήμαρχος της Τεχνικής Υπηρεσίας, Έργων και Μελετών Βασίλης Κόκκαλης και η πρόεδρος της Α΄ Σχολικής Επιτροπής Ελένη Βλάχου-Σταματάκη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet