Δωρεάν προβολές ταινιών στον Κινηματογράφο Αμαρουσίου
Πολιτισμός

Δωρεάν προβολές ταινιών στον Κινηματογράφο Αμαρουσίου

Ώρες ψυχαγωγίας και διασκέδασης προσφέρει σε μικρούς και μεγάλους ο θερινός Κινηματογράφος Δήμου Αμαρουσίου «Μίμης Φωτόπουλος» με την προβολή δύο ταινιών με ελεύθερη είσοδο για όλους.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015, στις 19:30, θα προβληθεί η ταινία κινουμένων σχεδίων «Το Μαγικό Σπίτι».

Ακολούθως, στις 21:00, θα προβληθεί η εναλλακτική κωμωδία «Ο Αξέχαστος Μήνας».

«Το Μαγικό Σπίτι»

«Το Μαγικό Σπίτι»Τη σκηνοθεσία της έγχρωμης, βελγικής animation ταινίας, παραγωγής 2013 και διάρκειας 85΄, υπογράφουν οι  Μπεν Στάσεν και Ζερεμί Ντεγκρουσόν.

Η ταινία είναι κατάλληλη για όλες τις ηλικίες.

Ο μικρός κι εγκαταλελειμμένος από τους ιδιοκτήτες του γάτος Θάντερ αναζητά καταφύγιο στη γεμάτη ρομποτάκια και μηχανοκίνητα παιχνίδια έπαυλη του γερο-εφευρέτη Λορέντζο. Εκείνος τον καλοδέχεται, όχι όμως και ο λαγός Τζακ με την ποντικίνα Μάγκι που συνωμοτούν εναντίον του, ακόμη και όταν ο πονηρός ανιψιός του Λορέντζο σχεδιάζει να στείλει τον θείο του σε γηροκομείο και να οικειοποιηθεί την περιουσία του.

«Ο Αξέχαστος Μήνας»

«Ο Αξέχαστος Μήνας»Τη σκηνοθεσία της έγχρωμης, καναδέζικης κομεντί, παραγωγής 2013 και διάρκειας 113΄, υπογράφει ο Ντον ΜακΚέλαρ και πρωταγωνιστούν οι Μπρένταν Γκλίζον, Τέιλορ Κιτς, Γκόρντον Πίνσεντ.

Στο λιμανάκι του Τικλ Χεντ η αλιεία έχει σταματήσει εδώ και χρόνια να συντηρεί τους λιγοστούς εναπομείναντες κατοίκους, οι οποίοι επιβιώνουν αποκλειστικά με επιδόματα. Μόνη τους ελπίδα η δημιουργία ενός εργοστασίου πετροχημικών για την εγκατάσταση του οποίου όμως απαιτείται η μόνιμη παρουσία γιατρού. Όταν η τύχη τους χτυπήσει την πόρτα και ο νεαρός δρ. Λιούις εμφανιστεί στο ήσυχο λιμανάκι για να εκτίσει τη μηνιαία ποινή κοινωνικής εργασίας που του έχει επιβληθεί, οι 120 κάτοικοι θα κάνουν τα πάντα για να τον κρατήσουν στον τόπο τους.

Ο Δημοτικός Κινηματογράφος Αμαρουσίου «Μίμης Φωτόπουλος» βρίσκεται στην οδό Αγίου Κωνσταντίνου 42 (δίπλα στο Εμπορικό Κέντρο «Αίθριο»).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet