Συνάντηση δημάρχου Πεντέλης με τους Αθλητικούς Συλλόγους
Αθλητισμός

Συνάντηση δημάρχου Πεντέλης με τους Αθλητικούς Συλλόγους

Συνάντηση του δημάρχου Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη με τους εκπροσώπους των Αθλητικών Συλλόγων του Δήμου Πεντέλης πραγματοποιήθηκε στις 6 το απόγευμα της Τρίτης 3 Νοεμβρίου 2015, στο δημαρχείο Πεντέλης.

Στη συνάντηση, εκτός από τον δήμαρχο, παρευρέθηκαν ο αντιπρόεδρος του ΟΠΑΘ Δημήτρης Αποστολάκος και εκπρόσωποι από τους  Αθλητικούς Συλλόγους ΚΑΟΜ – ΑΟΜ – ΦΟΙΒΟΣ – Α.Ε. ΠΕΝΤΕΛΗΣ – ΝΕΟΠΕΝΤΕΛΙΚΟΣ- ΑΣΤΕΡΑΣ ΠΕΝΤΕΛΙΚΟΥ – ΣΕΙΡΙΟΣ – ΓΑΣ ΠΕΝΤΕΛΙΚΟΥ – ΜΑΟ.

Ο δήμαρχος καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους λέγοντας ότι «αισθάνεται ιδιαίτερη χαρά και τιμή που βρίσκεται ανάμεσα σε ανθρώπους που δραστηριοποιούνται στον χώρο του αθλητισμού, αναγνωρίζοντας την τεράστια  σημασία της προσφοράς τους στην πόλη μας αφού ο Αθλητισμός πλάθει χαρακτήρες, ανθρώπους και διαμορφώνει συμπεριφορές».

Βασικοί πυλώνες της στρατηγικής του Δήμου στον τομέα του Αθλητισμού είναι, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του Δήμου, ότι «ο Αθλητισμός στην πόλη μας γίνεται μέσω των  συλλόγων, ο Δήμος θα καθορίζει τη γενική στρατηγική, με εκτελεστικό και συντονιστικό φορέα τον ΟΠΑΘ και με αυτονομία -αυτάρκεια για την κάθε Δημοτική Κοινότητα».

Κύριο θέμα της συνάντησης αποτέλεσε η παραχώρηση αύλειων και αθλητικών χώρων που ανήκουν σε σχολικές μονάδες σε αθλητικούς συλλόγους.

Ο δήμαρχος τόνισε ότι «πρέπει οι σύλλογοι να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στη διαχείριση των χώρων αυτών, να μεριμνούν για την καθαριότητα, την ευταξία και την ασφάλειά τους, να αποκαθιστούν τυχόν φθορές ώστε και το πνεύμα του αθλητισμού να προάγεται στην πόλη και να μην δημιουργούνται προβλήματα στη λειτουργικότητα των σχολικών μονάδων».

Στη συνέχεια οι εκπρόσωποι των συλλόγων εξέφρασαν απόψεις προτάσεις και προβληματισμούς σε θέματα  συνεργασίας,  διάθεσης και συντηρήσεων των αθλητικών χώρων.

Ο δήμαρχος εξέφρασε την επιθυμία να καθιερωθεί η συνάντηση με τους Αθλητικούς Συλλόγους την πρώτη Τρίτη κάθε μήνα, ώστε να συζητούνται τα προβλήματα και να δίνονται λύσεις.

Στο πλαίσιο αυτό η επόμενη συνάντηση ορίστηκε για  την Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015, στις 18:00.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet