Επιτυχημένη «αυλαία» για το Summer Camp 2016 του ΟΠΑΘ
Αθλητισμός

Επιτυχημένη «αυλαία» για το Summer Camp 2016 του ΟΠΑΘ

Ολοκληρώθηκε σήμερα (Παρασκευή 29 Ιουλίου) με μεγάλη επιτυχία το πρόγραμμα «Αθλητικές Δράσεις – Δημιουργική Απασχόληση/Καλοκαίρι 2016» του Οργανισμού Πολιτισμού & Αθλητισμού (ΟΠΑΘ) Δήμου Πεντέλης για παιδιά ηλικίας 5-12 ετών.

Το πρόγραμμα, διάρκειας 7 εβδομάδων, υλοποιήθηκε από αθλητικούς συλλόγους του Δήμου, υπό την εποπτεία του ΟΠΑΘ και εγγράφηκαν σε αυτό 767 παιδιά, ο μεγαλύτερος αριθμός (διπλάσιος) που έχει καταγραφεί διαχρονικά, με μέσο όρο συμμετοχής τρεις εβδομάδες ανά παιδί, όπως μας ενημερώνει ο ΟΠΑΘ μέσα από την ιστοσελίδα του.

Αναφορικά με το οικονομικό σκέλος του προγράμματος και βάσει της υπ’ αρ. 27/2016 απόφασης Δ.Σ. ΟΠΑΘ, καταβλήθηκαν από τους συμμετέχοντες συλλόγους στο ταμείο του Οργανισμού 2.855 ευρώ ως τέλος χρήσης. Με το ποσό αυτό καλύφθηκαν δαπάνες που πραγματοποιήθηκαν για τη λειτουργία του προγράμματος από τον Οργανισμό (προβολή και διαφήμιση, γραφική ύλη, διάφορα  αναλώσιμα υλικά κ.λπ.).

«Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Summer Camp πραγματοποιήθηκε με μηδενική οικονομική επιβάρυνση για τον Οργανισμό, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας» καταλήγει η ανακοίνωση του ΟΠΑΘ.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet