Φωτιά ξέσπασε στο Ψυχικό τα ξημερώματα της Τετάρτης 30 Αυγούστου
Φωτογραφία: OpenTV/video
Κοινωνία

Φωτιά ξέσπασε στο Ψυχικό τα ξημερώματα της Τετάρτης 30 Αυγούστου

Συναγερμός χτύπησε τα ξημερώματα της Τετάρτης 30 Αυγούστου στην Πυροσβεστική για φωτιά που ξέσπασε στο Ψυχικό. Ειδικότερα, η φωτιά εκδηλώθηκε σε δύο πεύκα που βρίσκονταν σε σπίτι επί της οδού Δάφνης, αναστώνοντας τη γειτονιά και τους κατοίκους που βγήκαν από τα σπίτια τους.

Στο σημείο έσπευσαν 12 πυροσβέστες, με 4 οχήματα, οι οποίοι και προχώρησαν στην κατάσβεση της πυρκαγιάς, πριν αυτή προκαλέσει μεγαλύτερες ζημιές.

Νεότερη ενημέρωση (17.20)

Για το συμβάν ο Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού εξέδωσε την εξής ανακοίνωση:

Άμεση η παρέμβαση για εστία φωτιάς που προέκυψε σε κατοικία εντός του Δήμου μας

Θα θέλαμε να ενημερώσουμε τους δημότες πως η Πυροσβεστική Υπηρεσία έσπευσε στην άμεση κατάσβεση φωτιάς που ξέσπασε τα ξημερώματα ημέρας Τετάρτης σε σπίτι (όχι εγκαταλελειμμένο) στο Ψυχικό και μεταφέρθηκε άμεσα σε διπλανή ιδιοκτησία.

Θα θέλαμε να γνωρίζετε ότι εντός τριών λεπτών η Πυροσβεστική ήταν παρούσα και η κατάσταση τέθηκε σε πλήρη και άμεσο έλεγχο.

Κάθε δημοσίευμα ή διαφορετική πληροφορία έχει σκοπό μόνο να αποπροσανατολίσει και να δημιουργήσει άσκοπη ένταση και ανησυχία. 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε καταρχήν την Πυροσβεστική που, για ακόμη μια φορά, βρισκόταν σε άμεση ετοιμότητα, όπως επίσης και την Πολιτική Προστασία του Δήμου και την ΔΙΑΣ για την άμεση κινητοποίηση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet