Τα είχε όλα ο Απόλλων Χαλανδρίου, πλην του γκολ…
Αθλητισμός

Τα είχε όλα ο Απόλλων Χαλανδρίου, πλην του γκολ…

Στο πιθανώς καλύτερό της παιχνίδι μέχρι τώρα στην περίοδο, η ομάδα του Απόλλωνα Χαλανδρίου έμεινε στο 0-0 με τον Κολωνό για τη πέμπτη αγωνιστική του 2ου ομίλου της Β΄ ΕΠΣΑ. Πάντως, στην ιστοσελίδα της η ομάδα σημειώνει ότι «δεν έχει τόση σημασία το αποτέλεσμα, όσο η εικόνα που είχαμε, που είναι αυτή που θέλουμε να βλέπουμε από τον Απόλλωνα».

Καθ’ όλη τη διάρκεια του 90λέπτου, οι παίκτες του Απόλλωνα προσπάθησαν με υπομονή και ορθολογικό ποδόσφαιρο να ξεκλειδώσουν μία καλά κλεισμένη άμυνα. Με πολλά τρεξίματα, ανεβάσματα παικτών από τις πίσω γραμμές, σωστές αλληλοκαλύψεις, χωρίς βιασύνες και διωξίματα, ο Απόλλων έπαιξε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο, κυκλοφόρησε σωστά την μπάλα και, ειδικά στο δεύτερο μέρος, καθήλωσε τον αντίπαλο στο δικό του μισό.

Λίγη περισσότερη προσοχή στα τελειώματα έλειψε, προκειμένου να ανταμειφθεί η πολύ καλή εμφάνιση με το «τρίποντο», όπως θα ήταν και το δίκαιο.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Σύρακας, Βλάχος, Βλογιαννίτης, Λυμπερόπουλος, Κούκος Β., Κανδεράκης, Σταμάτης, Γαλανόπουλος, Οικονομόπουλος (77′ Γογγολίδης), Μήτρου, Παπουτσής.

Το «φιλμ» του αγώνα

Το «φιλμ» του αγώνα, όπως περιγράφεται στην ιστοσελίδα της ομάδας, έχει ως εξής:

(1΄) Σουτ του Βλογιαννίτη, λίγο άουτ.

(8΄) Η μεγαλύτερη ευκαιρία όλου του παιχνιδιού για τους φιλοξενούμενους, τετ α τετ στην πλάτη της άμυνας, σωτήρια επέμβαση του Σύρακα.

(11΄) Σουτ του Βλογιαννίτη, ψηλά άουτ.

(19΄) Απειλεί ο Μήτρου, το σουτ του φεύγει άουτ.

(21΄) Ωραία πάσα του Σταμάτη στον Παπουτσή, το πλασέ του τελευταίου μπλοκάρει ο τερματοφύλακας.

(33΄) Ευκαιρία για την ομάδα μας, πολύ ωραία έμπνευση του Σταμάτη, το ψηλοκρεμαστό πλασέ αποκρούει με υπερένταση ο τερματοφύλακας.

———————————————————————————————————————————-

(49΄) Μεγάλη ευκαιρία για τον Μήτρου, το πλασέ του αποκρούει, πάλι, ο τερματοφύλακας.

(62΄) Αγγίζει το 1-0 η ομάδα μας, από κόρνερ του Κανδεράκη ο Γαλανόπουλος μόνος του στο δεύτερο δοκάρι στέλνει την μπάλα άουτ!

(69΄) Πλαγιοκόπηση και σέντρα του Βλάχου, δεν μπορούν να βρουν την μπάλα Οικονομόπουλος και Μήτρου.

(76΄) Σε αντεπίθεση των φιλοξενούμενων ο Μήτρου έχει καλύψει σωστά και αποτρέπει το τετ α τετ με τον Σύρακα.

(80΄) Σουτ του Μήτρου, πάνω στον τερματοφύλακα.

(83΄) Ακόμα μία μεγάλη ευκαιρία για την ομάδα μας, κοφτερή σέντρα του Παπουτσή, η κεφαλιά του Σταμάτη από κοντά φεύγει λίγο άουτ.

(85΄) Απευθείας φάουλ του Γαλανόπουλου, εύκολα ο τερματοφύλακας.

(86΄) Κι άλλη μεγάλη φάση για τον Απόλλωνα, μόνος του ο Γογγολίδης πιάνει την κεφαλιά στην καρδιά της περιοχής, αποκρούει ο τερματοφύλακας.

(88΄) Τεράστια ευκαιρία, από σέντρα του Βλογιαννίτη ο Γαλανόπουλος είναι μόνος του στο δεύτερο δοκάρι, στοπάρει την μπάλα, αλλά το σουτ του φεύγει άουτ!

(90΄) Απευθείας φάουλ από πλάγια για τον Κολωνό, ο Σύρακας είναι σε ετοιμότητα.

(93΄) Απερίσκεπτη ενέργεια και κόκκινη κάρτα για τον Παπουτσή, που χτυπά αντίπαλο εκτός φάσης.

(94΄) Ακόμα και στην εκπνοή χάνουμε ευκαιρία, ο Λυμπερόπουλος παίρνει την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι, τελευταία στιγμή διώχνει αμυνόμενος!

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet