Το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Δήμου Χαλανδρίου συμμετέχει στο Φεστιβάλ Strong Me
Κοινωνία

Το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Δήμου Χαλανδρίου συμμετέχει στο Φεστιβάλ Strong Me

Το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Δήμου Χαλανδρίου συμμετέχει ενεργά στο Φεστιβάλ Strong Me, με θέμα την πρόληψη και καταπολέμηση της έμφυλης βίας, το οποίο διοργανώνεται στις 9 και 10 Οκτωβρίου, στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων, με ελεύθερη είσοδο.

Για πρώτη φορά 21 φορείς υπό την αιγίδα της Γενικής Γραμματείας Δημογραφικής και Οικογενειακής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων (ΓΓΔΟΠΙΦ) και του Δήμου Αθηναίων, με την υποστήριξη της Διεύθυνσης Κοινωνικής Αλληλεγγύης, και της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ), ενώνουν τις δυνάμεις τους για να ενημερώσουν, να αφυπνίσουν και να κινητοποιήσουν απέναντι στο φαινόμενο της βίας κατά των γυναικών.

Το Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Δήμου Χαλανδρίου δραστηριοποιείται ενεργά εδώ και οκτώ χρόνια γύρω από αυτό το τεράστιο κοινωνικό πρόβλημα, παρέχοντας πολλαπλή στήριξη σε γυναίκες-θύματα έμφυλης βίας και διακρίσεων.

«Στο Φεστιβάλ Strong Me θα βρεθούμε και θα συνομιλήσουμε με ανθρώπους του πολιτισμού, των τεχνών και του αθλητισμού, ώστε να μετατρέψουμε τον φόβο σε κινητήριο δύναμη!», σημειώνεται στη σχετική ανακοίνωση του Κέντρου.

Πληροφορίες για το Φεστιβάλ Strong Me (Σεράφειο Δήμου Αθηναίων):

  • Τελετή έναρξης Φεστιβάλ το Σάββατο 9 Οκτωβρίου, στις 20.00.
  • Συναυλία με τις Πέννυ Μπαλτατζή, Ασπασία Θεοφίλου και Τζώρτζια Κεφαλά την Κυριακή 10 Οκτωβρίου, στις 20:30.

Το πρόγραμμα του Φεστιβάλ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet