Χαλάνδρι: Σε… καθημερινότητα εξελίσσονται οι κλοπές και διαρρήξεις σε σπίτια
Κοινωνία

Χαλάνδρι: Σε… καθημερινότητα εξελίσσονται οι κλοπές και διαρρήξεις σε σπίτια

Σε… καθημερινότητα εξελίσσονται τα συμβάντα κλοπών και διαρρήξεων στον Δήμο Χαλανδρίου, όπως αποκαλύπτεται μέσα από τις καταγγελίες των ίδιων των κατοίκων σε δημόσιες ομάδες και στους προσωπικούς λογαριασμούς τους σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Πριν λίγα 24ωρα κάτοικος της περιοχής του Πολυδρόσου ανήρτησε το δικό του πάθημα, καθώς δέχθηκε «απρόσκλητο» εισβολέα στο σπίτι του και μάλιστα σε ώρα που μέσα σε αυτό βρίσκονταν ενήλικες, αλλά και μικρά παιδιά, ενώ τα αναμμένα φώτα διόλου δεν ενόχλησαν τον δράστη.

Μάλιστα, ήταν ο ίδιος ο ένοικος που καταδίωξε τον διαρρήκτη, ο οποίος τελικώς κατάφερε να αποδράσει πηδώντας τα κάγκελα του μπαλκονιού από τον 1ο όροφο!

Εκείνο που, ωστόσο, έχει ακόμη μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι τα δεκάδες σχόλια των συμπολιτών του θύματος κάτω από τη συγκεκριμένη ανάρτηση, τα οποία αποκαλύπτουν ότι τα κρούσματα κλοπών και διαρρήξεων στο Χαλάνδρι έχουν αυξηθεί ανησυχητικά, με τους πολίτες να ζητούν έντονα πλέον μεγαλύτερη αστυνόμευση.

Στην ανάρτησή του ο πολίτης που έπεσε θύμα του επίδουξου ληστή ανέφερε:

«Αγαπητοί συντοπίτες του Χαλανδρίου, εφιστώ την προσοχή σας, καθώς χθες στο Πολύδροσο του Χαλανδρίου επι της οδού Κοραή σημειώθηκε μικροκλοπή ενώ βρισκόμασταν ενήλικες και μικρά παιδιά στο σπίτι, με φωτισμό σε τρεις ορόφους που ήταν εμφανής εξωτερικά και με ελεύθερο σκύλο στην αυλή. Ο ληστής εισήλθε σε διαμέρισμα του πρώτου ορόφου γύρω στις 20.00 η ώρα, από ξεκλείδωτη μπαλκονόπορτα. Πρώτα έκλεψε κάποια κοσμήματα σε ένα υπνοδωμάτιο ενώ την ίδια στιγμή υπήρχαν άτομα στην κουζίνα που συνομιλούσαν με ανοιχτά φώτα, τηλεοράσεις κλπ. Έπειτα κατευθύνθηκε προς το σαλόνι, οπού εγώ ο ίδιος κοιμόμουν με κλειστά φώτα και στρέφοντας τον φακό του στο πρόσωπο μου με ξύπνησε. Αμέσως σηκώθηκα και άρχισα να τον καταδιώκω στο σαλόνι και στη συνέχεια στο υπνοδωμάτιο όπου διέφυγε από την ανοιχτή μπαλκονόπορτα, πήδηξε τα κάγκελα του μπαλκονιού και έπεσε από απόσταση 2 μέτρων στα κεραμίδια του γκαράζ και στη συνέχεια μεταπήδησε στην διπλανή πολυκατοικία από την οποία και εξήλθε τρέχοντας.

Ο δράστης ήταν αδύνατος, μελαμψός, μετρίου αναστήματος και νεαρός στην ηλικία. Επίσης φορούσε μια μαύρη μάσκα στο πρόσωπο του. Μετά από κατάθεση στο Α.Τ Χαλανδρίου μας πληροφόρησαν ότι πιθανώς να ήταν στην καταγωγή Ρομά. Οι συγκεκριμένοι στοχεύουν ξεκλείδωτες μπαλκονόπορτες ή τις παραβιάζουν με κατσαβίδι.

Προσοχή πολύ σε εσάς και τις οικογένειες σας διότι πλέον η εγληματικότητα όχι μόνο έχει αυξηθεί αλλά δεν έχει και όρια! Υπάρχουν κακοποιοί αδίστακτοι και με θράσος που ληστεύουν ενώ βρισκόμαστε στα σπίτια μας και με αναμμένα τα φώτα. Μεγάλη προσοχή λοιπόν, να ασφαλίζετε τα πάντα και κυρίως μην αφήνετε ανήλικα παιδιά μόνα τους.

Σημείωση: Ανάλογα περιστατικά έχουν συμβεί ξανά στην ευρύτερη περιοχή του Πολυδρόσου και σε γειτονικές πολυκατοικίες. Θερμή παράκληση αν κάποιος αρμόδιος διαβάζει το κείμενο αυτό να επιληφθεί ώστε να αυξηθεί η αστυνόμευση – οι περιπολίες ΚΑΙ στις γειτονιές και όχι μόνο στο κέντρο του Χαλανδρίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet