Πέντε στάσεις γεύσης στο Ηράκλειο
Επιχειρήσεις – Αγορά

Πέντε στάσεις γεύσης στο Ηράκλειο

Κάτι ο Ηλεκτρικός (που βολεύει πολύ στη μετακίνηση), κάτι ο πεζόδρομος, κάτι τα πολλά και καλά μαγαζιά, η… κοσμοσυρροή στο Ηράκλειο είναι δεδομένη. Εμείς κοιτάζουμε λίγο παραπάνω και προτείνουμε πέντε… γευστικούς λόγους για να κάνετε μια στάση εκεί.

Αφρόψαρο

Η πρώτη στάση λέει… ψάρι. Σ’ έναν προσεγμένο και ωραίο χώρο, τσιμπολογάμε ή… τρώμε κανονικότατα τα θαλασσινά που μας αρέσουν: χταπόδι και καλαμάρια, στρείδια και μύδια, χταπόδι, αλλά και αχινοσαλάτα –και φυσικά με τη συνοδεία κρασιού ή τσίπουρου.

(Μαρίνου Αντύπα 62-66 / τηλ. 210 2723000)

Berliner

Στροφή 180 μοιρών και στάση για… burger! Σε αντίθεση με τον minimal και χαλαρό χώρο, τα μπιφτέκια του διεκδικούν (κατά γενική ομολογία) Όσκαρ… μεγέθους. Η επιλογή του συνδυασμού… δύσκολη, αλλά άκρως γευστική υπόθεση.

(Πλαπούτα 57 / τηλ. 213 034 5217)

Estia

«Ρακάδικον – Μεζεδοπωλείον» μας συστήνεται, οπότε στάση στα… κλασικά. Οι κλασικοί ελληνικές μεζέδες και αγαπημένα πιάτα, σε μεγάλες μερίδες και (κάθε Κυριακή) με τη συνοδεία ζωντανής μουσικής.

(Κηφισιάς 1 / τηλ. 210 284 3440)

Nero

Στάση για καφέ, τον… απαραίτητο. Όπως και για χυμούς και για γλυκά. Όσοι, πάντως, θέλουν κάτι παραπάνω από το συνοδευτικό… κουλουράκι, θα βρεθούν (και θα δοκιμάσουν) πίτσες, τορτίγιες και γενικώς το κάτι παραπάνω από έναν απλό καφέ.

(Πευκών 1 & Μ. Μερκούρη / τηλ. 210 2840002)

Χοχλιός

Το όνομα του Δήμου φέρνει σε Κρήτη, οπότε (τιμής ένεκεν!) η τελευταία στάση θα γίνει για κρητική κουζίνα. Σε έναν μεγάλο και άνετο χώρο, όλες οι κλασικές γεύσεις όπως γαμοπίλαφο, απάκι και ασφαλώς… χοχλιοί.

(Ιφιγενείας 40 / τηλ. 213 0366117)

Οι φωτογραφίες είναι από τις σελίδες FB των καταστημάτων

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet