Οι χειρότεροι εραστές και οι καλύτερες επιδόσεις
Επιστήμη & Τεχνολογία

Οι χειρότεροι εραστές και οι καλύτερες επιδόσεις

Σύμφωνα με στοιχεία που παρουσιάστηκαν κατά τη διάρκεια του Πανευρωπαϊκού Συνεδρίου Σεξουαλικής Ιατρικής, όσοι άνδρες ασκούν επαγγέλματα τα οποία προκαλούν έντονη κούραση, ανταγωνιστικότητα, άγχος και στρες είναι ανοργασμικοί.

Σε αυτή την κατηγορία περιλαμβάνονται επιχειρηματίες, στελέχη επιχειρήσεων, γιατροί, δημοσιογράφοι, πολιτικοί, φωτορεπόρτερ, εκφωνητές ειδήσεων, στελέχη της διαφήμισης, αρχιτέκτονες, χρηματιστές, τεχνικοί ιατρικών μηχανημάτων και μεσίτες.

Όπως προέκυψε από την ίδια έρευνα, οι αποδόσεις στο σεξ των ανδρών αυτών που ασκούν αυτά τα επαγγέλματα πέφτουν κατακόρυφα, με διαταραχές στη στύση, λόγω των πιέσεων που υφίστανται καθημερινά.

Ένα ακόμη ανησυχητικό στοιχείο που προέκυψε από αυτήν τη μελέτη είναι το γεγονός ότι όσοι κάνουν αυτά τα επαγγέλματα ακολουθούν επίσης έναν ανθυγιεινό τρόπο ζωής. Τρέφονται ανθυγιεινά, καπνίζουν πολύ και καταναλώνουν αλκοόλ.

Παράλληλα, σε άλλη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο Behrend College της Πενσιλβάνια αντικέιμενο υπήρξε η διάρκεια της ερωτικής πράξης. Πόση ώρα πρέπει, δηλαδή, να διαρκεί το τέλειο σεξ προκειμένου να μείνουν και οι δύο ευχαριστημένοι.

Οι ερευνητές Τζίνεϊ Γκαρντίνι και Έρικ Κόρτι, έψαξαν το θέμα και κατέληξαν στα εξής αναλυτικά συμπεράσματα.

  • 1-2 λεπτά είναι πολύ λίγα
  • 3-7 λεπτά είναι αρκετά
  • 7-13 λεπτά είναι το επιθυμητό
  • 10-30 λεπτά είναι πάρα πολλά
  • 3-13 λεπτά είναι το σύνηθες.

Σύμφωνα με τους δύο επιστήμονες, «πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν ότι τα απαραίτητα στοιχεία για καλό σεξ είναι ένα τεράστιο αντρικό μόριο, οι θεαματικές στύσεις και οι ολονύκτιες σεξουαλικές επιδόσεις. Όλο αυτό απέχει πολύ από την πραγματικότητα και προκαλεί απογοήτευση στους δύο εραστές. Η ερωτική πράξη που διαρκεί 7 έως 13 λεπτά δίνει στη γυναίκα την ευκαιρία να φτάσει στην κορύφωση και στον άντρα την ικανοποίηση που χρειάζεται. Αυτό είναι αρκετό».

Πηγή: www.bankwars.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet