Έκαναν τη χώρα… λαϊκή αγορά
Κοινωνία

Έκαναν τη χώρα… λαϊκή αγορά

Ο… κακός χαμός επικράτησε σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη στη δωρεάν διανομή τροφίμων από παραγωγούς λαϊκών αγορών! Η είδηση ότι οι παραγωγοί στις λαϊκές προχωρούν σε δωρεάν διανομή των προϊόντων τους, έφερε πλήθος κόσμου να περιμένει για μία σακούλα με λαχανικά ή φρούτα.

Στην Αττική, στην οδό Επιδαύρου, στον Κολωνό οι παραγωγοί πετούσαν τις σακούλες με τα τρόφιμα στο πλήθος! Ουρές σχημάτιζαν από το πρωί οι πολίτες και στη λαϊκή αγορά της Νίκαιας, στην οδό Φιλαδελφείας, στο Περιστέρι και στον Άγιο Αντώνιο, στην Άνω Νέα Σμύρνη στην οδό Ελλησπόντου, στη Δραπετσώνα στην οδό Ρήγα Φεραίου, στο Μενίδι, στο δημαρχείο και στην Ελευσίνα, στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως.

Συνωστισμός και στη Θεσσαλονίκη

Παραγωγοί λαϊκών αγορών από τη Θεσσαλονίκη και όλη τη Βόρεια Ελλάδα συγκεντρώθηκαν από το πρωί στηνπλατεία Καμάρας, όπως αναφέρει το seleo.gr, για να προσφέρουν στον κόσμο δωρεάν φρούτα, λαχανικά και κάθε λογής τρόφιμα.

Οι παραγωγοί λαϊκών αγορών συνέχισαν σήμερα τις κινητοποιήσεις τους με δωρεάν διανομή των προϊόντων τους σε διάφορες περιοχές της Αττικής, αντιδρώντας στο νέο σχέδιο νόμου του υπουργείου Ανάπτυξης.

Πηγή: bankwars

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet