Μυστήριο με τον θάνατο 20χρονης στην Κεφαλλονιά
Κοινωνία

Μυστήριο με τον θάνατο 20χρονης στην Κεφαλλονιά

Πέπλο μυστηρίου σκεπάζει το θάνατο της 20χρονης Σινέιντ Μακναμάρα, η οποία βρέθηκε απαγχονισμένη σε θαλαμηγό Μεξικανού μεγιστάνα στην Κεφαλλονιά.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, Έλληνας ιατροδικαστής επιβεβαίωσε ότι η αιτία θανάτου της άτυχης κοπέλας ήταν ο πνιγμός, αλλά τα τελικά αποτελέσματα θα αργήσουν πολύ και ίσως απαιτηθούν και μήνες για τα οριστικά ευρήματα.

Ιατροδικαστής: Δεν είπα στους συγγενείς της κοπέλας να μην τη δουν

Αίσθηση προκαλεί η αναφορά της βρετανικής εφημερίδας ότι ο ιατροδικαστής συνέστησε στη μητέρα και την αδερφή της κοπέλας να μην δουν τη σορό της, καθώς δεν ήταν σε καθόλου καλή κατάσταση, κάτι που ωστόσο ο ίδιος ο ιατροδικαστής διέψευσε με δηλώσεις του σε ελληνικές ιστοσελίδες:

«Η σορός είναι σε καλή κατάσταση και όλα αυτά που μου είπαν και άλλοι συνάδελφοί σας δεν ισχύουν. Θα απαγορεύσεις σε άνθρωπο να δει τον άνθρωπό του; Τους έχουμε στο νεκροτομείο και τους βάζουμε σε ειδικό θάλαμο που κρατάμε πιο καθαρό για να έρθουν να κλάψουν και να χαιρετήσουν», τόνισε.

Ο καπετάνιος άλλου γιωτ, που ήταν εκεί τις πρώτες στιγμές που βρέθηκε απαγχονισμένη η 20χρονη, φέρεται να ειδοποίησε αμέσως για να τη σώσει, όμως επί ματαίω.

Σύμφωνα με όσα είπε ένας φίλος του στο news.com.au, ο καπετάνιος, επέστρεφε στο σκάφος του γύρω στις 1.45 τα ξημερώματα της Παρασκευής, μετά από διασκέδαση, όταν είδε τη νεαρή γυναίκα. Της φώναξε «τι κάνεις εκεί;» και όταν εκείνη δεν απάντησε, άρχισε να καλεί αμέσως σε βοήθεια.

Ο γιατρός του κρουαζιερόπλοιου προσπάθησε να την επαναφέρει, ωστόσο η Μακναμάρα έπεσε σε κώμα και κατέληξε σε νοσοκομείο της Αθήνας όπου μεταφέρθηκε με αεροδιακομιδή.

Η 20χρονη που ήταν μοντέλο στο ίνσταγκραμ δούλευε στο εξαώροφο κρουαζιερόπλοιο του μεγιστάνα Alberto Bailleres από τον Μάιο.

Η Αστυνομία έχει πάρει κατάθεση από τα 24 μέλη του πληρώματος που δούλευαν μαζί με την 20χρονη στο πλήρωμα του πλοίου Mayan Queen IV.

Μεταξύ άλλων, εξετάζεται αν συνέβη κάτι που μπορεί να επιβάρυνε την ψυχολογία της.

Σύμφωνα με το kefaloniapress.gr, οι Λιμενικές Aρχές στην Κεφαλλονιά έχουν σχηματίσει δικογραφία με τις καταθέσεις των μελών του πληρώματος που βρίσκονταν τη μοιραία νύχτα στο σκάφος, αλλά και το διάρκειας λίγων λεπτών βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του σκάφους που δείχνουν τι ακριβώς συνέβη ξημερώματα Τετάρτης 29 Αυγούστου οπότε και εντοπίστηκε η 20χρονη κοπέλα κρεμασμένη στο πίσω μέρος της θαλαμηγού, από τον υπεύθυνο ασφαλείας του σκάφους.

Το Αργοστόλι έχει «γεμίσει» δημοσιογράφους από ΜΜΕ της Αυστραλίας οι οποίοι κάνουν ρεπορτάζ για τις τελευταίες ώρες της άτυχης νέας.

Η άτυχη Sinead Mcnamara είχε γεννηθεί το 1998 και αγαπούσε τα ταξίδια όπως φαίνεται και στο ίνσταγκραμ. Ήταν ενθουσιασμένη με τη δουλειά της και ανυπομονούσε να συναντηθεί με τη μητέρα και την αδερφή της.

Πηγή: reader.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet