Τουρκία: Σκότωσε τον άνδρα της γιατί την εξωθούσε στην πορνεία
Κόσμος

Τουρκία: Σκότωσε τον άνδρα της γιατί την εξωθούσε στην πορνεία

«Θα δολοφονούνται πάντα γυναίκες; Ας πεθάνουν και μερικοί άντρες. Με έβγαζε στην πορνεία. Τον σκότωσα για την τιμή μου» δήλωσε η 28χρονη Τσιλέμ Ντογάν, η οποία συνελήφθη στην περιοχή των Αδάνων για την δολοφονία του συζύγου της, του 33χρονου Χασάν Καραμπουλούτ. Βρέθηκε νεκρός αφού πυροβολήθηκε με 6 σφαίρες στο σπίτι του ζευγαριού στη γειτονιά Γεσιλγιούρτ, στα Άδανα, στις 8 Ιουλίου. Το ζευγάρι είχε πάρει διαζύγιο και η συζυγοκτόνος, η οποία ομολόγησε αμέσως, ζούσε με την κόρη τους.

Στο παρελθόν η Ντογάν είχε υποβάλλει καταγγελίες στην αστυνομία για κακοποίηση από τον σύζυγό της. «Βρισκόμουν στο σπίτι την ημέρα του συμβάντος, Ήρθε το πρωί, κοιμήθηκε για λίγο και μετά ήθελε να ετοιμάσω τις αποσκευές του. Ρώτησα γιατί. Μου είπε ότι θα πηγαίναμε στην Αττάλεια μαζί και ότι είχε κανονίσει να δουλέψω εκεί ως πόρνη» είπε η γυναίκα στην αστυνομία. Και πρόσθεσε: «Όταν αντιστάθηκα, με χτύπησε. Με έσπρωξε στο κρεβάτι και τότε θυμήθηκα το πιστόλι που είχε πάντα κάτω από το μαξιλάρι. Το άρπαξα και τον πυροβόλησα επανειλημμένα. Μετά πήρα την κόρη μου και έφυγα από το σπίτι».

Καθώς προσήχθη στο δικαστήριο η συζυγοκτόνος φωτογραφήθηκε να φορά μια μπλούζα που έγραφε: «Αγαπητό παρελθόν, ευχαριστώ για όλα τα μαθήματα. Αγαπητό μέλλον, είμαι έτοιμη». στα αγγλικά.

Φορώντας χειροπέδες και συνοδευόμενη από δύο γυναίκες αστυνομικούς, η Ντογάν επίσης έκανε χειρονομία επιδοκιμασίας στους φωτογράφους που την ακολουθούσαν.

Περισσότερες από 100 γυναίκες έχουν δολοφονηθεί από άντρες, κυρίως από συγγενείς τους, από την 1η Ιανουαρίου στην Τουρκία.

Πηγή: tovima.gr

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet