Δήμος Αμαρουσίου: Ο πρόεδρος του ΕΣΑΜ έχει «μπερδέψει» τις ιδιότητές του
Επιχειρήσεις – Αγορά

Δήμος Αμαρουσίου: Ο πρόεδρος του ΕΣΑΜ έχει «μπερδέψει» τις ιδιότητές του

«Ο πρόεδρος του ΕΣΑΜ έχει “μπερδέψει” τις ιδιότητές του» τονίζει η διοίκηση του Δήμου Αμαρουσίου απαντώντας στην τελευταία ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Αμαρουσίου.

Η διοίκηση του δημάρχου Αμαρουσίου, Γιώργου Πατούλη, επισημαίνει ότι ο πρόεδρος του ΕΣΑΜ, Γιάννης Νικολαράκος, «χρησιμοποιεί τη σφραγίδα του Συλλόγου και των ανθρώπων που τον τίμησαν, ως υποψήφιος δήμαρχος».

Ακολουθεί η ανακοίνωση – απάντηση του Δήμου:

Με τη νέα ανακοίνωση που εξέδωσε, είναι φανερό ότι ο πρόεδρος του ΕΣΑΜ έχει «μπερδέψει» τις ιδιότητές του.

Υπογράφει ως πρόεδρος των εμπόρων της πόλης μας, αλλά συμπεριφέρεται και εκδίδει ανακοινώσεις, χρησιμοποιώντας τη σφραγίδα του Συλλόγου και των ανθρώπων που τον τίμησαν, ως υποψήφιος δήμαρχος.

Δεν έχουμε πρόβλημα με την κριτική που ασκεί, γιατί σε αυτή την κριτική απαντάμε με έργο.

Δεν θα συνεχίσουμε όμως έναν διάλογο από τον οποίο ο μόνος που εξυπηρετείται, είναι οι προσωπικές φιλοδοξίες ενός και μόνου ανθρώπου, σε βάρος των συμφερόντων της πόλης και του εμπορικού κόσμου της.

Παραμένουμε με συνέπεια κι ευθύνη κοντά στους εμπόρους του εμπορικού κέντρου του Αμαρουσίου, ολοκληρώνουμε σύντομα ένα έργο – πνοής, που θα αναζωογονήσει κατακόρυφα την τοπική αγορά, κι αφήνουμε στη μοναξιά του εκείνον που ακόμη δεν μπορεί να ξεκαθαρίσει την «ταυτότητά» του.

Το Μαρούσι πάνω από όλα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet