Μ. Στογιάνοβιτς: Βελτιωμένο πρόσωπο για τον Πανερυθραϊκό από εδώ και στο εξής
Αθλητισμός

Μ. Στογιάνοβιτς: Βελτιωμένο πρόσωπο για τον Πανερυθραϊκό από εδώ και στο εξής

Επιστροφή στη δράση για τον Πανερυθραϊκό, καθώς, έπειτα από τη μίνι διακοπή του πρωταθλήματος λόγω της εθνικής μας εορτής της 28ης Οκτωβρίου, η Β΄ Εθνική επανεκιννεί, με την ομάδα των Βορείων Προαστίων να δοκιμάζεται αύριο, Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018, στις 17:00 στον Άγιο Δημήτριο, απέναντι στον τοπικό Κρόνο, για την 4η Αγωνιστική της διοργάνωσης.

Το απουσιολόγιο του Δημήτρη Χουχουλή θα είναι λευκό, εν όψει της αυριανής αναμέτρησης με τον Κρόνο, με τον Σερβοέλληνα γκαρντ της ομάδας Μάτεϊ Στογιάνοβιτς να αφήνει πίσω τα άσχημα αποτελέσματα των τριών πρώτων αγώνων και να βλέπει με αισιοδοξία το μέλλον, όπως εξήγησε στις δηλώσεις που παραχώρησε στην επίσημη σελίδα του Πανερυθραϊκού, για το κυριακάτικο παιχνίδι στο νέο κλειστό του Αγίου Δημητρίου.

Συγκεκριμένα, ο Μάτεϊ Στογιάνοβιτς σημείωσε τα εξής:

«Τις δύο τελευταίες εβδομάδες, με τη διακοπή του πρωταθλήματος, είχαμε την ευκαιρία να “καθαρίσουμε” το μυαλό μας και να δουλέψουμε σκληρά πάνω στις αδυναμίες μας, ώστε να παρουσιαστούμε καλύτεροι στη συνέχεια του φετινού “μαραθωνίου” της Β΄ Εθνικής. Θεωρώ ότι η διακοπή μας βοήθησε, λειτούργησε ευεργετικά στο να “βρεθούμε” ακόμη περισσότερο ως ομάδα και να εστιάσουμε με περισσότερη ηρεμία στα “θέλω” και στη φιλοσοφία του κόουτς Χουχουλή. Δεν μου αρέσει να κοιτάζω πίσω, πρέπει να αφήσουμε στο παρελθόν το άσχημο ξεκίνημα που έχουμε στο πρωτάθλημα και να παρουσιάσουμε ένα διαφορετικό πρόσωπο από εδώ και στο εξής, αρχής γενομένης από αύριο.

»Γνωρίζουμε, φυσικά, από τα μέχρι στιγμής παιχνίδια του, ότι ο Κρόνος είναι ιδιαίτερα επικίνδυνος και δύσκολος αντίπαλος, με καλούς και έμπειρους παίκτες, αλλά και εξίσου έμπειρο προπονητή, και δεν θα έχουμε εύκολο έργο στον Άγιο Δημήτριο. Ωστόσο, έχουμε ρίξει πολλή δουλειά για το συγκεκριμένο παιχνίδι, όλες αυτές τις ημέρες και πιστεύω ότι έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα, ώστε παρουσιάσουμε την εικόνα που πρέπει απέναντι στον Κρόνο. Κατά τη γνώμη μου, με την απαιτούμενη συγκέντρωση, με πίστη στο πλάνο του κόουτς Χουχουλή και των συνεργατών του, με πίστη στις δυνατότητές μας και με αποφασιστικότητα στο παιχνίδι μας, θεωρώ ότι τα πράγματα θα αλλάξουν σύντομα προς το καλύτερο για εμάς, τόσο στο αυριανό ματς, όσο και στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Πιστεύουμε πολύ στην ομάδα μας… Κοιτάμε μπροστά».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet