Δεν πραγματοποιήθηκε η επίσκεψη του Αδ. Γεωργιάδη στο «Σισμανόγλειο»
Αυτοδιοίκηση

Δεν πραγματοποιήθηκε η επίσκεψη του Αδ. Γεωργιάδη στο «Σισμανόγλειο»

Τελικώς, η προγραμματισθείσα για την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018 επίσκεψη του αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας Αδώνιδος Γεωργιάδη στο «Σισμανόγλειο» Νοσοκομείο δεν έγινε ποτέ, όπως ενημερώνουν οι εκπρόσωποι των εργαζομένων του Νοσοκομείου με την παράταξη Νέα Πορεία, αλλά και το Σωματείο Εργαζομένων του Νοσοκομείου «Αμαλία Φλέμινγκ».

Την επίσκεψη, όπως αναφέρεται στις σχετικές ανακοινώσεις, είχε οργανώσει η τοπική ΔΑΚΕ, αλλά τελικώς η προαναγγελία των εργαζομένων ότι θα βρίσκονταν στις πύλες του Νοσοκομείου για να αποτρέψουν την είσοδο του βουλευτή της Ν.Δ. ίσως να ήταν αυτή που ματαίωσε τον συγκεκριμένο προγραμματισμό. Ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα μεταφέρουν οι εκπρόσωποι του Σωματείου «Αμαλία Φλέμινγκ», η επίσκεψη ίσως πραγματοποιηθεί την προσεχή εβδομάδα.

Μπορεί, πάντως, ο κ. Γεωργιάδης να μην εμφανίστηκε στο «Σισμανόγλειο», όμως εκεί βρέθηκαν από το πρωί οι εργαζόμενοι, φωνάζοντας συνθήματα, όπως «Η  πολιτική που θίγει την υγεία είναι ανεπιθύμητη στα νοσοκομεία» και «Αυτοί που κλείσαν Νοσοκομεία έρχονται σήμερα για ψηφοθηρία», χρεώνοντας στον συγκεκριμένο βουλευτή ότι επί θητείας του στο υπουργείο Υγείας «μπήκαν λουκέτα» σε 11 νοσοκομεία και βγήκαν σε διαθεσιμότητα χιλιάδες εργαζόμενοι, ανάμεσα σε αυτούς και πολλοί από το Νοσοκομείο «Φλέμινγκ και το «Παπαδημητρίου», που υπηρετούσαν στο «Σισμανόγλειο».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet