Το σχέδιο της Ν.Δ. για έξοδο από την κρίση παρουσίασε ο Μ. Γραφάκος στο Ηράκλειο Αττικής
Πολιτική

Το σχέδιο της Ν.Δ. για έξοδο από την κρίση παρουσίασε ο Μ. Γραφάκος στο Ηράκλειο Αττικής

Ομιλία σε φίλους και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στο Ηράκλειο Αττικής πραγματοποίησε ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. στον Βόρειο Τομέα της Αθήνας και πρώην δήμαρχος Μελισσίων Μανώλης Γραφάκος την Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου στην αίθουσα του Δήμου Ηρακλείου που βρίσκεται στη Βίλα Στέλλα. Η ομιλία είχε θέμα «Απλές λύσεις και κοινή λογική βελτιώνουν τη ζωή μας».

Τον κ. Μανώλη Γραφάκο προλόγισε ο πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Ηρακλείου Αττικής της Ν.Δ., Γιώργος Ματζώρος.

Στην ομιλία του ο κ. Μανώλης Γραφάκος εξήγησε με απλά λόγια και απτά παραδείγματα για ποιους λόγους η Ελλάδα έφτασε σε αυτή την οικονομική κρίση, ενώ παρουσίασε σε γενικές γραμμές το σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας για την έξοδο από την κρίση.

«Η χώρα θα περάσει σε ανάπτυξη μέσα από νέες επενδύσεις, αύξησης παραγωγής και εξαγωγών και έσοδα από τουριστικές υπηρεσίες. Προϋπόθεση όμως και των τριών στόχων είναι να αλλάξει το σημερινό μεγάλο, παρεμβατικό και αντιπαραγωγικό κράτος που εμποδίζει την επιχειρηματικότητα και φορολογεί υπέρμετρα τους πολίτες για να διατηρεί τα προνόμιά του» τόνισε. Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, ο κ. Μανώλης Γραφάκος έδωσε και το περίγραμμα των εξελίξεων στο ασφαλιστικό, όπου παρουσίασε την πρόταση του Κυριάκου Μητσοτάκη για σταδιακή μετατροπή του συστήματος σε κεφαλαιοποιητικό – ανταποδοτικό, μέσα από ένα σύστημα τριών πυλώνων κοινωνικής ασφάλισης.

Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν οι πρώην δήμαρχοι Ηρακλείου Παντελής Βλασσόπουλος, που είναι και υποψήφιος δήμαρχος και Σταύρος Γεωργόπουλος, οι υποψήφιοι δήμαρχοι Γιώργος Παπαδημητρίου και Κωνσταντίνα Γεωργοπούλου, καθώς και δημοτικοί σύμβουλοι της πόλης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet