Τον Ηλία Κατσαρό στηρίζει η Κέλλυ Κουφοπαντελή
Πολιτική

Τον Ηλία Κατσαρό στηρίζει η Κέλλυ Κουφοπαντελή

Τη στήριξή της στην παράταξη Πολίτες σε Δράση, Λυκόβρυση – Πεύκη Μαζί και τον υποψήφιο δήμαρχο Ηλία Κατσαρό δηλώνει η κ. Κέλλυ Κουφοπαντελή.

Η οικονομολόγος – περιφερειολόγος, MSc Οικονομικά της Ευρωπαϊκής Ένωσης επισημαίνει τα εξής:

Η ενασχόλησή μου με τα κοινά παρέμενε για χρόνια απλώς μια σκέψη.

Η επαγγελματική μου απασχόληση τόσο στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, σε επίπεδο Περιφέρειας και Επαρχείου, όσο και στην κεντρική διοίκηση, σε επίπεδο υπουργείου, μου έχει δώσει την αναγκαία εμπειρία.

Η αποφοίτησή μου – μεταξύ άλλων – από το τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Εθνικής Σχολής Τοπικής Αυτοδιοίκησης μου έδωσε την τεχνογνωσία για την ορθή λειτουργία των θεσμών της Αυτοδιοίκησης και τη διαχείριση τοπικών και περιφερειακών θεμάτων.

Η παράλληλη ανάπτυξη καθημερινής εθελοντικής δράσης τα τελευταία χρόνια σε τοπικό και περιφερειακό επίπεδο για τη διάσωση – περίθαλψη – αναζήτηση υιοθεσίας – σίτιση – προστασία των αδέσποτων ζώων συντροφιάς, μου έδωσε την ώθηση και το κίνητρο.

Ο Ηλίας Κατσαρός και η δημοτική παράταξη Πολίτες σε Δράση, Λυκόβρυση – Πεύκη Μαζί μου δίνουν τώρα την ευκαιρία να κάνω τη σκέψη μου πράξη και, συνδυάζοντας την εμπειρία και την τεχνογνωσία μου, να συμπεριληφθώ στην ομάδα που θα αγωνιστεί για τη δημιουργία ενός νέου τύπου Δήμου υψηλών προδιαγραφών.

Συνδυάζοντας τα χαρακτηριστικά του μάνατζερ που διαθέτει, το ήθος, την αποφασιστικότητα, το ομαδικό πνεύμα και την εργατικότητα, ο Ηλίας Κατσαρός είναι ο καταλληλότερος για να ηγηθεί ενός σύγχρονου Δήμου.

Για αυτούς τους λόγους στηρίζω τον Ηλία Κατσαρό και θεωρώ τιμή μου να συνεργαστώ μαζί του και με τα υπόλοιπα μέλη της παράταξης, για να κάνουμε πράξη το όραμα της δημιουργίας ενός άλλου Δήμου στην πόλη μας που θα σέβεται και θα ακούει τους δημότες και θα συμβάλλει στη βελτίωση της καθημερινότητάς τους.

Ως κάτοικος του Ηλιακού Χωριού στην Πεύκη εδώ και τριάντα χρόνια, γνωρίζω πολύ καλά ότι τόσο οι κάτοικοι του Ηλιακού Χωριού όσο και το σύνολο των δημοτών το έχουν ανάγκη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet