Γ. Στεργίου: Μόνο ένα, ενιαίο ψηφοδέλτιο, θα δώσει ισχυρή νίκη στα συλλογικά όργανα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης
Print Friendly, PDF & Email
Θεσμικοί Φορείς

Γ. Στεργίου: Μόνο ένα, ενιαίο ψηφοδέλτιο, θα δώσει ισχυρή νίκη στα συλλογικά όργανα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης

«Μόνο ένα, ισχυρό ψηφοδέλτιο, στο οποίο θα συμμετέχουν όλες εκείνες οι δυνάμεις που έδωσαν αγώνα για την επίλυση των τοπικών προβλημάτων και τον αναπτυξιακό ρόλο της Αυτοδιοίκησης, θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για μεγάλη πλειοψηφία στα συλλογικά όργανα δήμων και περιφερειών» δήλωσε ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Στεργίου, ενόψει των εκλογών στα συλλογικά όργανα των εκπροσώπων της Αυτοδιοίκησης.

«Το επόμενο χρονικό διάστημα πρόκειται να πραγματοποιηθούν οι εκλογές στις Περιφερειακές Ενώσεις Δήμων (ΠΕΔ), την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) και την Ένωση Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ). Η σύνθεση των διοικητικών τους συμβουλίων δεν μπορεί παρά να αποτυπώνει τη βούληση των πολιτών, όπως αυτή εκφράστηκε στις εκλογές του Μαΐου και άλλαξε τον αυτοδιοικητικό χάρτη της χώρας, ανοίγοντας μια νέα σελίδα για την πατρίδα μας» υπογράμμισε ο κ. Στεργίου.

Και κατέληξε: «Εμπιστεύομαι την κρίση των αιρετών της Αυτοδιοίκησης. Είμαι βέβαιος ότι οι προσωπικές φιλοδοξίες θα παραμεριστούν, ώστε και αυτή η μάχη να δοθεί με ενότητα και να είναι νικηφόρα».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2023
Powered by Wisenet